Το Ποτάμι: Ο Κατρούγκαλος κάνει το “μαύρο-άσπρο”

«Ο κ. Κατρούγκαλος, κατά την προσφιλή τακτική της συντηρητικής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, εξακολουθεί να κάνει το «μαύρο-άσπρο», αναφέρει το Ποτάμι με ανακοίνωση που εξέδωσε, με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε  νωρίτερα για το ασφαλιστικό.

«Για τους νυν συνταξιούχους προσπαθεί να κρύψει τις μειώσεις μετά το 2018. Γι’ αυτούς που θα βγουν μελλοντικά στη σύνταξη, κρύβει ότι θα πάρουν σημαντικά χαμηλότερες συντάξεις, ακόμη και εκείνοι που είναι συνεπείς και πληρώνουν κανονικά τις ασφαλιστικές εισφορές τους. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες που είναι ειλικρινείς, το κράτος τους παίρνει πολύ περισσότερα από όσα τους μένουν στην τσέπη», αναφέρει το Ποτάμι.

«Αντί για κίνητρα για εργασία, τους σπρώχνει στη φοροδιαφυγή και τη εισφοροδιαφυγή. Αντί να μιλήσει με ειλικρίνεια για τα υπαρκτά χρόνια προβλήματα του ασφαλιστικού, ο κ. Κατρούγκαλος επιμένει στην «πολιτικάντικη» παλαιοκομματική συνταγή «δε μιλάω για τα προβλήματα άρα δεν υπάρχουν». Με το θράσος που τον διακρίνει, ευτυχώς που δεν ζήτησε να βγουν εργαζόμενοι και συνταξιούχοι στο δρόμο για να πανηγυρίσουν», καταλήγει η ανακοίνωση. 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Θεοχάρης: Η κυβέρνηση δεν θέλει να φτιάξει κανένα ασφαλιστικό 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ