Η “προσωπική” ερώτηση του Κακλαμάνη για τις αποδείξεις στον Αλεξιάδη – ΒΙΝΤΕΟ

«Τακτοποιούσα χθες τις αποδείξεις του ’15 και είδα ότι έχω 4 κουτιά, και των προηγουμένων χρόνων. Εάν αυτές δεν πρόκειται να ληφθούν υπόψη, ας το πούμε να αδειάσουμε τα ντουλάπια των σπιτιών μας», είπε προς τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.

«Και όταν θα έρθει η ώρα που θα πάρετε την απόφαση ως κυβέρνηση, σχετικά με το αν θα λαμβάνονται υπόψη με την κάρτα, τελικά οι προηγούμενες αποδείξεις θα χρειαστούν ή τις κρατάμε αδίκως στα σπίτια μας», ρώτησε ο κ.Κακλαμάνης.

«Μπράβο που μαζέψατε τόσες πολλές αποδείξεις για τα προηγούμενα χρόνια», απάντησε ο κ.Αλεξιάδης.

«Είναι δύο διαφορετικά πράγματα», συνέχισε ο κ.Αλεξιάδης, «θα υπάρχει ανακοίνωση από το Υπουργείο Οικονομικών τις επόμενες ημέρες που θα ξεκαθαρίζουμε τι θα κάνει ο κόσμος με τις παλιές αποδείξεις. Διότι οι παλιές αποδείξεις είναι στα σπίτια μας, τις κρατάμε γιατί υπάρχει πιθανότητα να μας καλέσουν για έλεγχο για τη φορολογική δήλωση. Αλλά με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών θα ξεκαθαρίσουμε για ποια χρόνια και ποιες κατηγορίες πρέπει να κρατούν τις δηλώσεις», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός.

«Σε ότι αφορά όμως στο θέμα του τι αποδείξεις κρατούμε για το 2016, κρατάμε όλες τις αποδείξεις», είπε ο κ.Αλεξιάδης.

Διαβάστε επίσης:

Οι ευχές του Αντιπροέδρου της Βουλής στην Ολομέλεια – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ