Ρήγας: Δεν θα γίνουν μειώσεις στις κύριες συντάξεις – ΒΙΝΤΕΟ

Την πεποίθηση ότι δεν θα κάνει πίσω η κυβέρνηση στο θέμα του ασφαλιστικού εξέφρασε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας μιλώντας το πρωί στην εκπομπή “MEGA Σαββατοκύριακο”.

“Στο θέμα του ασφαλιστικού δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω σε πολύ βασικά πράγματα τα οποία αυτή τη στιγμή έχουν οριοθετηθεί από την κυβέρνηση και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η μάχη δίνεται και είναι συνεχής και νομίζω ότι αποδείξαμε μέχρι σήμερα ότι σε όλα τα μέτωπα ήταν επιτυχής η προσπάθεια την οποία κάναμε”, είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο κ. Ρήγας πρόσθεσε: “Άρα η μεταρρύθμιση θα είναι με κοινωνικό πρόσημο, θα υπάρχει δημοσιονομική διόρθωση με την εφαρμογή των νέων κανόνων και ενιαίων κανόνων που θα υπάρξουν στο νέο ασφαλιστικό και δεν θα υπάρξουν και οριζόντιες μειώσεις. Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες του νομοσχεδίου, θα κατατεθεί την ερχόμενη εβδομάδα, θα δοθεί και στους θεσμούς”.

Τέλος εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξουν μειώσεις στις κύριες συντάξεις και τόνισε ότι δεν έχουν λόγο οι θεσμοί να πουν όχι στις ελληνικές προτάσεις γιατί οι 12 προηγούμενες μειώσεις που γίναμε ουσιαστικά έχουν φθάσει το 45% του ελληνικού πληθυσμού κάτω από όριο φτώχειας.

 

Δείτε το βίντεο από το Mega

 

 

Διαβάστε επίσης:

Σκουρλέτης: Δεν θα παραδώσουμε τα όπλα για το ασφαλιστικό

Ένωση Κεντρώων: Ο Καραμανλής έχει άψογη σχέση με τον Καμμένο – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ