Λεβέντης: Σε ανοικτή γραμμή Καραμανλής – Καμμένος για… οικουμενική

Στην αποκάλυψη ότι ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής διατηρεί ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο προχώρησε ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Χαρακτηριστικά, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA, ο κ. Λεβέντης τόνισε πως ο Κώστας Καραμανλής, που τον στηρίζει, διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με τον Πάνο Καμμένο, γεγονός που ευνοεί μια κυβέρνηση συνεργασίας, στην οποία θα συμμετάσχει η ΝΔ του κ. Μεϊμαράκη.

Μάλιστα, είπε πως εάν ο Κώστας Καραμανλής πει στον Πάνο Καμμένο να βγει από την κυβέρνηση για να διευκολύνει τις εξελίξεις και να μπει στην κυβέρνηση η ΝΔ, εκείνος θα το πράξει.

Παράλληλα, εξέφρασε την προτίμησή του στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μεϊμεράκη για την αρχηγία της ΝΔ. Δήλωσε αρνητικός στην εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς, όπως είπε, έχει την υποστήριξη του Άδωνι Γεωργιάδη και του Μάκη Βορίδη, τους οποίους και χαρακτήρισε «ακροδεξιά βαρίδια».

«Αν κάνω τη βλακώδη συναλλαγή και δώσω ψήφο στον κ. Τσίπρα, θα έχω καταρρακώσει τα οράματα της νεολαίας που μας ψήφισε» δήλώσε ακόμα ο κ. Λεβέντης και σημείωσε πως «ο λαός και η νεολαία θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας».

Είπε ακόμη ότι μια τέτοια κυβέρνηση έχει νόημα αν συμμετάσχουν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και η Ένωση Κεντρώων, γιατί, όπως υποστήριξε, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δεν είναι σοβαρά κόμματα και βρίζουν μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε περισσότερα:

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης ανακοίνωσε ποιον θα στηρίξει με ένα… καρφί

Λεβέντης: Βλακώδης συναλλαγή τυχόν συνεργασία μου με τον ΣΥΡΙΖΑ

Φλαμπουράρης: Κατοχυρωμένες οι κύριες συντάξεις, δίνουμε μάχη για τις επικουρικές

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ