Λεβέντης: Βλακώδης συναλλαγή τυχόν συνεργασία μου με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Αν κάνω τη βλακώδη συναλλαγή και δώσω ψήφο στον κύριο Τσίπρα, θα έχω καταρρακώσει τα οράματα της νεολαίας που μας ψήφισε» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και συμπλήρωσε: «Ο λαός και η νεολαία θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας».

Είπε ακόμη ότι μια τέτοια κυβέρνηση έχει νόημα αν συμμετάσχουν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και η Ένωση Κεντρώων, γιατί, όπως υποστήριξε, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δεν είναι σοβαρά κόμματα και βρίζουν μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, επισήμανε ότι θα προτιμούσε να εκλεγεί αρχηγός στη Νέα Δημοκρατία ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, γιατί ο Κώστας Καραμανλής που τον στηρίζει και διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με τον Πάνο Καμμένο ευνοεί μια κυβέρνηση συνεργασίας στην οποία θα συμμετάσχει η ΝΔ του κυρίου Μεϊμαράκη.

Την ίδια στιγμή, ο Βασίλης Λεβέντης εξέφρασε την αντίθεσή του στην εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς, όπως είπε, έχει την υποστήριξη του Γεωργιάδη και του Βορίδη, τους οποίους και χαρακτήρισε ακροδεξιά βαρίδια.

Σύμφωνα με το skai.gr ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι αν ο Κώστας Καραμανλής πει στον Πάνο Καμμένο να βγει από την κυβέρνηση για να διευκολύνει τις εξελίξεις και να μπει στην κυβέρνηση η ΝΔ, εκείνος θα το πράξει.

 

Διαβάστε επίσης:

Το “ευχαριστώ” του Μεϊμαράκη… για τη δύσκολη προσωπική του στιγμή

Μαξίμου: Καμία διεύρυνση δεν θα καθιστά την πλειοψηφία πιο σταθερή… 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ