Καράογλου: Οι ψηφοφόροι της ΝΔ δεν είναι πρόβατα

“Οι φιλελεύθεροι πολίτες, αυτοί οι οποίοι ανήκουν ιδεολογικά και στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία, ψηφίζοντάς την και μετέχοντας στα κοινά, δεν είναι πρόβατα να ομαδοποιούνται και να πηγαίνουν όπου θέλει ο εκάστοτε επικεφαλής τους” δήλωσε στο “Πρακτορείο 104,9 FM” ο βουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Καράογλου, εκτιμώντας ότι εκείνοι που ψήφισαν τους κ.κ. Τζιτζικώστα και Γεωργιάδη στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών “δεν σημαίνει ότι με μια τοποθέτησή τους θα πάνε πακέτο σε αυτόν, που θα τους προτείνουν και θα υποδείξουν”.

Ο βουλευτής σημείωσε πως “είναι σημαντικό ότι σε μία παρατεταμένη προεκλογική περίοδο τριών μηνών επικράτησε ήρεμο πολιτισμένο κλίμα και οι γρατσουνιές δεν ήταν μαχαιρώματα μεταξύ των συνυποψηφίων” και εξέφρασε την ελπίδα “να συνεχιστεί το καλό κλίμα τις επόμενες εβδομάδες” και “το πνεύμα των ημερών να επικρατήσει και μεταξύ των υποψηφίων, που διακρίνονται για το πολιτικό τους ήθος”.

Ο κ. Καράογλου διατύπωσε την άποψη “ότι αν η διαφορά είναι πάνω από δέκα μονάδες και προσεγγίζει τις 15, όπως φαινόταν χθες αρχικά, νομίζω ότι δεν έχει κανένα νόημα η διαδικασία της δεύτερης κάλπης”.

“Εμείς με βάση το καταστατικό μας πρέπει να πάμε σε δεύτερο γύρο και από εκεί και πέρα ο δεύτερος θα εκτιμήσει αν χρειάζεται να πάμε, αλλά από ότι δείχνουν τα πράγματα είναι φανερό ότι και ο κ. Μητσοτάκης θέλει να πάμε μέχρι τέλους τη διαδικασία” είπε, εκτιμώντας ότι, σε κάθε περίπτωση, “δεν βλάπτει να ολοκληρωθεί η διαδικασία γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν θα υπάρχει καμιά αμφισβήτηση από κανέναν οπότε θα κλείσει ομαλά αυτή η ιστορία”.

 

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Διαβάστε επίσης:

Τι έγραψε ο Μεϊμαράκης στο twitter για το αποτέλεσμα των εκλογών

Τα συμπεράσματα του Βουλγαράκη για τις εκλογές στη ΝΔ 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ