Μεϊμαράκης: Με μένα η ΝΔ δημοσκοπικά θα είναι πρώτη σε έναν μήνα – ΒΙΝΤΕΟ

«Μόλις εκλεγώ, σε έναν μήνα τουλάχιστον, δημοσκοπικά η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτη» ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ως πρόεδρος δεν πρόκειται να δώσω δικαιώματα  για να αποχωρήσει κανείς. Από εκεί και πέρα όμως, όποιος θέλει να αποχωρήσει, δεν γίνεται να του βάλω αλυσίδες» υπογράμμισε ο κ. Μεϊμαράκης.

Παράλληλα σημείωσε ότι «αν είμαι δεύτερος θα αποσυρθώ αλλά πρέπει να υπάρχει β’ γύρος». «Από τη στιγμή που δεν πιστεύω ότι εξωκοινοβουλευτικός μπορεί να είναι πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και από τη στιγμή που λέω ότι ο υποψήφιος πρόεδρος πρέπει να έχει πάνω από 5ετία μέλος της Νέας Δημοκρατίας, είναι φανερό ποιον θα ψήφιζα» τόνισε.

Ερωτηθείς αν εννοεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη απάντησε: «Μπορεί να πήγαινα και σε λευκό. Δεν ξέρω τι θα έκανα».

Αναφορικά με την επικοινωνία του Κώστα Καραμανλή με τον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Θεωρώ πάρα πολύ φυσικό να υπάρχουν περιθώρια συζήτησης σε κρίσιμες ώρες. Αν ο άπειρος κύριος Τσίπρας βρέθηκε προ μίας κρίσης και ήθελε τη γνώμη ενός έμπειρου, λογικό είναι να έπαιρνε τον κ. Καραμανλή».

«Αν έχει συμβεί αυτό το πρόβλημα δεν το έχουμε εμείς, το έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε καν ο κ. Τσίπρας. Αν ο κ. Καραμανλής έπεισε τον κ. Τσίπρα από το τηλέφωνο να υπογράψει μνημόνιο και να μείνει στην Ευρώπη, το πρόβλημα είναι του κ. Τσίπρα» πρόσθεσε. 

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ

 

 

Διαβάστε επίσης:

Τζιτζικώστας: Δεν είναι κακό ότι ο Καραμανλής μίλησε με τον Τσίπρα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ