Μητσοτάκης: Αν ο Καραμανλής θέλει να στηρίξει κάποιον να το πει ανοιχτά – BINTEO

«Αν ο κ. Καραμανλής θέλει να στηρίξει κάποιον υποψήφιο, να το πει ανοιχτά», δήλωσε ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Ποιος τα λέει αυτά τα πράγματα; Ποιοι είναι αυτοί οι περιβόητοι κύκλοι;Να βγουν επιτέλους να μιλήσουν ανοιχτά. Έχω κουραστεί να ακούω διαρροές από διαφόρους περιφερόμενους, οι οποίοι φέρονται ότι συνομιλούν με κάποιους. Όποιος έχει κάτι να πει να βγει να το πει ανοιχτά. Αν ο κ. Καραμανλής θέλει να βγει να στηρίξει κάποιον υποψήφιο να το πει ανοιχτά. Δεν τον έχω ακούσει να λέει κάτι τέτοιο. Εγώ προσωπικά το αμφισβητώ», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, αμφισβητώντας τις πληροφορίες για στήριξη του Κώστα Καραμανλή στην υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Την ίδια στιγμή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης,  επισήμανε: «Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι θα είμαι στο δεύτερο γύρο και πολύ βέβαιος ότι θα κερδίσω» και ξεκαθάρισε ότι στον δεύτερο γύρο δεν θα ζητήσει δημόσια στήριξη από τους δύο συνυποψηφίους του που δεν θα περάσουν, αλλά από τους πολίτες που θα τους έχουν ψηφίσει.

Τέλος, δεσμεύτηκε ότι σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές «η Νέα Δημοκρατία θα είναι ενωμένη, διαφορετική, πιο δημοκρατική, πιο συμμετοχική» και πρόσθεσε: «Εγγυώμαι την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας και όποιος αμφισβητεί ότι εγώ μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα να έρθει να μου το πει κατάμουτρα».

 

Δείτε το βίντεο από το Mega

 

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασμα Άδωνι: Δίνουν αυξήσεις στο Δημόσιο, αλλά βάζουν κι άλλους φόρους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ