Παπαδημούλης: Η κυβέρνηση Τσίπρα θα αντέξει μέχρι το φθινόπωρο του 2019

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης σημείωσε στον Real Fm 97,8 και στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα ότι η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα, ήπιο πολιτικό κλίμα, ουσιαστική αντιπαράθεση εκεί που υπάρχουν διαφορές, συνεννόηση όπου μπορούν να βρεθούν συγκλήσεις και εκλογές το 2019.

“Ήδη υπάρχουν σημάδια, τα επιβεβαίωσε και ο κύριος Στουρνάρας που μόνο φίλος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να θεωρηθεί, ότι από το δεύτερο εξάμηνο του 2016 μπορούμε να περάσουμε σε θετικούς ρυθμούς” ανέφερε ο κ. Παπαδημούλης.

“Η αίσθηση που έχω είναι ότι η κυβέρνηση Τσίπρα θα βαστήξει μέχρι το φθινόπωρο του 2019 και εκτιμώ ότι αν σοβαρευτούμε και κάνουμε την δουλειά μας ως χώρα, ως κράτος, ως διοίκηση, ως πολιτικό σύστημα και διορθώσουμε τα κακώς κείμενα τότε το τρίτο μνημόνιο θα είναι το τελευταίο και θα βγούμε επιτέλους από την επιτροπεία” σημείωσε. 

“Επειδή η Νέα Δημοκρατία έχει τα χάλια της και δεν μπορεί να παίξει τον αντιπολιτευτικό της ρόλο, εδώ δεν μπορούν να οργανώσουν εσωκομματικές εκλογές, κάποιοι δημοσιογράφοι έχουν αποφασίσει να καλύψουν αυτό το κενό” κατέληξε. 

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Δείτε επίσης:

Μητρόπουλος: Τους έκανα κριτική και τους ενόχλησε σφόδρα

Ο Τζιτζικώστας στην Κηφισιά – ΦΩΤΟ

Κουρουμπλής: Δεν συμφέρει κανέναν να βγει η Ελλάδα από τη Σένγκεν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ