Ένταση στη βουλή με αφορμή τα… γεμιστά – ΒΙΝΤΕΟ

‘Ενταση επικράτησε στη βουλή ανάμεσα στην αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την πορεία του προγράμματος ανθρωπιστικής βοήθειας και με φόντο τα… γεμιστά

Η κ. Φωτίου παίρνοντας το λόγο για να απαντήσει στον βουλευτή της ΝΔ Χρήστο Μπουκώρο ο οποίος είπε ότι για το πρόγραμμα δόθηκαν 108 εκατ. ευρώ αντί 200 εκατ., τα οποία- όπως σημείωσε -δεν φτάνουν ούτε για γεμιστά.  

“Η κυβέρνηση της Αριστεράς ξέρει πως να δίνει τα χρήματα και να πιάνουν τόπο” απάντησε η κ. Φωτίου και ανέπτυξε τα πεπραγμένα της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο θέμα. 

Σε αυτό το σημείο τη διέκοψε ο αντιπρόεδρος της βουλής Γιώργος Λαμπρούλης και την παρακάλεσε να είναι σύντομη. “Δεν έχει ξαναγίνει αυτό με υπουργό. Ούτε η έδρα ούτε οι από κάτω δεν έχουν ψυχραιμία να ακούσουν ένα δευτερόλεπτό” απάντησε η κ. Φωτίου.

“Μας εγκαλείτε και από πάνω; Εσείς ανοίγετε το θέμα σε όλο το φάσμα της αρμοδιότητάς σας σαν υπουργός. Περιμένει ο κ. Αποστόλου να μιλήσει” ανταπάντησε ο κ. Λαμπρούλης.

“Εγώ τρώω το λόγο του κ. Αποστόλου;” είπε γελώντας η κ. Φωτίου και συνέχισε να απαντά στην κριτική που δέχθηκε από τη ΝΔ.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στα περίφημα “γεμιστά” της: “Γι’ αυτό και τα γεμιστά είναι επινόηση του ελληνικού λαού και γι’ αυτό πρέπει να διδάσκεστε και κρίμα που τα λοιδορείτε. Να διδάσκεστε από τις επινοήσεις του ελληνικού λαού”. 

Toν λόγο στη συνέχεια πήρε ο  Γιάννης Βρούτσης που είπε μεταξύ άλλων ότι “θέλει πολύ θράσος να τοποθετείται η κ. Φωτίου όταν είναι πλήρως εκτεθειμένη στο ζήτημα της ανθρωπιστικής βοήθειας”. 

Διαβάστε επίσης

Βουλευτής της ΝΔ προς την Φωτίου: Τα χρήματα δεν φτάνουν ούτε για τα… γεμιστά – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ