«Ο Μπαρόζο είπε…»

Διαβάστε τι είπε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις δηλώσεις του προέδρου της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, σύμφωνα με τις οποίες, η επιστροφή της  Ελλάδας στην ανάπτυξη εξαρτάται αποκλειστικά από τους ‘Έλληνες:

 “Χωρίς να το καταλάβει ο Μπαρόζο είπε αλήθειες. Θα πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας και θα φύγουν από την χώρα, αρκετή καταστροφή έφεραν.

Ο κύριος Μπαρόζο εννοεί πως οι Έλληνες πρέπει να σκύψουν το κεφάλι και να δεχτούν μοιρολατρικά την καταστροφή της Ελλάδας, όταν λέει πως η επιστροφή της Ελλάδας στην ανάπτυξη εξαρτάται από τους Έλληνες. Έχει στο μυαλό του τους Έλληνες πολιτικούς που κυβέρνησαν με τα βαλιτσάκια της Siemens και θέλει   να δεχτούμε πως θα γίνουμε σκλάβοι στον τόπο μας και πως θα δώσουμε έναντι πινακίου φακής τον ορυκτό πλούτο της πατρίδας μας.

Έχω αποδείξει πως η Ελλάδα έχει περιουσία πάνω από 1 τρις σε υδρογονάνθρακες, μόνο νοτίως της Κρήτης. Να βάλουμε το “εμείς” πάνω από το “εγώ”, να στείλουμε στα σπίτια τους  όσους πολιτικούς δεν έκαναν το παραμικρό για να εκμεταλλευτούμε τον πλούτο μας. Να αφήσουμε στην άκρη τον θυμό, τις επιλογές που δεν οδηγούν πουθενά,  και τις μικροκομματικές διαφορές και να προχωρήσουμε στην μόνη πατριωτική κίνηση που είναι η έκδοση ομολόγου με ρήτρα πετρελαίου. Τα έσοδα φτάνουν για να εξοφλήσουμε τους δανειστές – δυνάστες μας και να επενδύσουμε πάνω από 500 δις στην ανάπτυξη της Μακεδονίας μας.

Χωρίς να το καταλάβει ο Μπαρόζο είπε αλήθειες. Να φύγουν από την χώρα αρκετή καταστροφή έφεραν. Θα πάρουμε την τύχη μας στα χέρια.”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ