Η Γεννηματά για τη ΝΔ: Θα μπορούσαμε να τους βοηθήσουμε

«Είναι λυπηρό αξιωματική αντιπολίτευση να παρουσιάζει αυτή την εικόνα» ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά σε εκδήλωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, προσθέτοντας ότι «εμείς θα μπορούσαμε να τους βοηθήσουμε  με την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει».

«Όσο για τη Νέα Δημοκρατία, εμείς πιστεύουμε σε έναν άλλο τον πολιτικό πολιτισμό. Γι’ αυτό τον λόγο δεν εκδώσαμε ανακοίνωση, δεν προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε καθόλου τα όσα συνέβησαν χθες. Είναι εξάλλου λυπηρό η αξιωματική αντιπολίτευση να παρουσιάζει αυτή την εικόνα» τόνισε χαρακτηριστικά η κυρία Γεννηματά και συνέχισε:

«Λάθος τους όμως που δεν μας ρώτησαν. Εμείς θα μπορούσαμε να τους βοηθήσουμε  με την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει».

Παράλληλα, η πρόεδρος του άσκησε κριτική στην κυβέρνηση σημειώνοντας ότι «η διαπραγμάτευση της Κυβέρνησης της δήθεν Αριστεράς, φέρνει τη μια ήττα μετά την άλλη για τη χώρα». «Όχι άλλη διαπραγμάτευση. Μας πάει διαρκώς πίσω» είπε.

«Κάθε φορά που ο κ. Τσιπρας διαπραγματεύεται κάνουμε ένα βήμα πίσω σε δικαιώματα, κατακτήσεις, ποιότητα ζωής. Τώρα ο Πρωθυπουργός με μια συνέντευξη ζητεί διάλογο. Εμείς το καλοκαίρι είπαμε ναι και επιτεύχθηκε η Εθνική Συνεννόηση. Μιλάει τώρα ο ίδιος άνθρωπος, που γύρισε τότε την πλάτη, πήγε σε εκλογές και έλεγε: “στις 20 Σεπτέμβρη ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν” . Και τελειώνουν τη χώρα, μέρα με την μέρα, με τη δήθεν διαπραγμάτευση τους» κατέληξε η Φώφη Γεννηματά.

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης: Οι δηλώσεις Μεϊμαράκη τορπιλίζουν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ