Βαρβιτσιώτης: Άμεση σύγκληση της ΚΕΦΕ με τη συμμετοχή των υποψηφίων

«Το χθεσινό θα σας έλεγα ότι όλους μας έχει γεμίσει θλίψη, οργή και αν θέλετε την ευθύνη να ζητήσουμε απέναντι σε όλο τον κόσμο της ΝΔ ένα μεγάλο ‘συγνώμη’» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, και πρόσθεσε:

«Έστω κι αν δεν είμαστε εμείς οι υπεύθυνοι οφείλουμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη και να πούμε ότι η ΝΔ δεν έδειξε την εικόνα που έπρεπε χθες».

Ο κ. Βαρβιτσιώτης συνέχισε λέγοντας: «Τι πρέπει να γίνει; Καταρχάς νομίζω ότι αυτή η διαδικασία της εκλογής δεν έχει κυλήσει με τον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε να έχει κυλήσει. Δεν έχει γίνει ένας διάλογος ουσίας, ένας πολιτικός διάλογος, δεν έχουν μιλήσει οι ίδιοι νεοδημοκράτες, τα στελέχη της παράταξης, δεν έχουν συγκληθεί τα όργανα και υπάρχει και μία διαδικασία, στην οποία αναλώθηκαν οι υποψήφιοι, να συζητάνε πως θα γίνει η χθεσινή ημέρα που κατέληξε σε φιάσκο. Αν δηλαδή θέλαμε δύο μήνες για να συζητάμε οι τέσσερις υποψήφιοι μεταξύ τους, δια εκπροσώπων, δια τεχνικών συμβούλων, για το ποια θα είναι η εταιρεία, ποια θα είναι τα εκλογικά κέντρα, πως θα γίνει όλο αυτό το πράγμα και αυτό να μην δουλέψει, με συγχωρείτε αλλά αυτό δημιουργεί ακόμη περισσότερο την ανάγκη σήμερα να συζητήσουμε πρώτα απ’ όλα πολιτικά, γιατί πολιτικά πρέπει να απαντήσουμε στον κόσμο ο οποίος ήρθε χθες και βρήκε ένα σύστημα κλειστό και μία ΝΔ αμήχανη να απαντήσει σε μία διαδικασία η οποία δεν γινόταν».

Σύμφωνα με τον βουλευτή Β’ Αθήνας θα πρέπει να υπάρξει άμεση σύγκληση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής με τη συμμετοχή και των τεσσάρων υποψηφίων: «Θα πρέπει να συγκληθεί η ΚΕΦΕ και να εμφανιστούν οι τέσσερις υποψήφιοι εκεί, ούτε οι εκπρόσωποι τους ούτε κανένας άλλος».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ