Τζάκρη: Δεν ξέρω τι θα προσδώσει αν βάλουμε στην κυβέρνηση την Γεννηματά – ΒΙΝΤΕΟ

“Το ζητούμενο δεν είναι να φέρουμε ένα φθαρμένο κόμμα του χθες στην κυβέρνηση, ούτε θα είναι καλύτερη η οικονομία ή η κοινωνία αν μπει το Ποτάμι, ο Λεβέντης ή ο οποιοσδήποτε. Ούτε έχουν να προσδώσουν κάτι ούτε ο κ. Μεϊμαράκης, ούτε η κ. Γεννηματά” δήλωσε η υφυπουργός Βιομηχανίας Θεοδώρα Τζάκρη, λέγοντας πως η κυβέρνηση είναι συμπαγής και σταθερή, αποτελεί κυβέρνηση τετραετίας και στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος

“Η συμφωνία είναι επώδυνη, όμως θα πρέπει να πάρουμε μια απόφαση ως χώρα συλλογικά, αν θέλουμε να προχωρήσουμε ένα βήμα περαιτέρω και από εκεί και πέρα να κάνουμε ότι μπορούμε για να έρθει επιτέλους η ανάπτυξη στη χώρα μας. Και αυτό δεν έρχεται ούτε με πορείες, ούτε με επαναστατικές ιδέες, ούτε με θεωρήσεις πολιτικής ατάκας, ούτε με την Κωνσταντοπούλου και τον Λαφαζάνη στην πρώτη γραμμή. Αυτές οι πορείες οδηγούν εκτός του ευρωπαϊκού πλαισίου, σε περαιτέρω συρρίκνωση του ΑΕΠ και σε εσωτερική υποτίμηση και αυτή τη φορά με το νόμισμα” τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Αναφερόμενη εκ νέου στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είπε:”Το βάλουμε ξανά μέσα την κ. Γεννηματά που δεν ξέρω τι θα προσδώσει ή τον κ. Μεϊμαράκη που θα έρθει ξαφνικά με το μαγικό ραβδί αυτό που του έδωσε ο κ. Σαμαράς θα κάνουν καλύτερη τη φορολόγηση και τη διαπραγμάτευση;”

“Αυτό θα είναι μια κυβέρνηση σταθερή για την τρόικα που θα ξέρει ότι έχει μέσα στην κυβέρνηση δικούς της ανθρώπους να σπρώξει τα θέματά της” πρόσθεσε.

 

“Εκτιμώ ότι όλα αυτά που ψηφίζονται τώρα, έχουν προψηφιστεί ως προαπαιτούμενα στο μνημόνιο του Αυγούστου. Όλοι κάναμε εκλογές έχοντα υπόψη μας τη συμφωνία αυτή και επομένως όλα αυτά τα προβλήματα τα συνειδησιακά έπρεπε να λυθούν σε προηγούμενο στάδιο, σε στάδιο που αποχώρησαν 40 βουλευτές. Θα μπορούσαν να είχαν αποχωρήσει άλλοι 45 και να μην έχουν αυτά τα προβλήματα τα συγκρουσιακά με τη συνείδησή τους και να μην έχουν δεχθεί να συμμετάσχουν στις τελευταίες εκλογές που μάλιστα ήταν εκλογές με λίστα προτίμησης. Για να συμμετάσχουν στις εκλογές και τις λίστες ρωτήθηκαν και προφανώς αντιλαμβάνονται ότι είχαν ξεπεράσει τα προσωπικά συγκρουσιακά τους προβλήματα με τη συνείδησή τους” επισήμανε η Θεοδώρα Τζάκρη, σχολιάζοντας τις απώλειες που είχε η κυβερνητική πλειοψηφία και αν θα υπάρχουν νέες απώλειες στο μέλλον.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γεννηματά: Τα αδιέξοδα των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν θα γίνουν αδιέξοδα της χώρας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ