Τσακαλώτος: Για τον Θεοχάρη έχω χάσει κάθε ελπίδα… – ΒΙΝΤΕΟ

«Για τον κ. Θεοχάρη έχω χάσει κάθε ελπίδα ότι μπορεί να αλλάξει» είπε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο.

«Αλλά επειδή είμαι καλοπροαίρετος, όπως ξέρει ο Χάρης, πάντα υπάρχει ελπίδα για όλους» συνέχισε ο κ. Τσακαλώτος.

Παίρνοντας το λόγο ο βουλευτής του Ποταμιού απάντησε:

«Να ευχαριστήσω τον υπουργό που πιστεύει ότι υπάρχει ελπίδα και για μένα. Ελπίδα θα δούμε και θα δει και η χώρα όταν ο υπουργός, αντί να παραθέτει στοιχεία που δείχνουν φοροδιαφυγή, να κοιτάξει να την πιάσει λίγο. Τότε θα έρθει ελπίδα. Δεν είπα ότι δεν διαπραγματεύεστε. Είπα ότι δεν φέρνετε κανένα αποτέλεσμα. Είπε ότι διαπραγματεύεστε και καταστρέφετε τη χώρα. Είπα ότι διαπραγματεύεστε και το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης δεν το άντεξε ούτε ο κ. Σακελλαρίδης, ο πρώην εκπρόσωπός σας, και παραιτήθηκε. Αν συνεχίσετε να διαπραγματεύεστε έτσι δεν θα σας μείνει τελικά Κοινοβουλευτική Ομάδα».

«Ο κ. Θεοχάρης είπε επί λέξη “γιατί δεν φέρατε αυτά που υπήρχαν την προηγούμενη Κυριακή, αφού δεν άλλαξαν καθόλου”» είπε ο υπουργός Οικονομικών και πρόσθεσε:

«Σας εξήγησα με πολύ συγκεκριμένο τρόπο τι άλλαξε από την προηγούμενη Κυριακή και επειδή σας αντιμετωπίζω πάντα με τρυφερό τρόπο, θα μπορέσετε να το αποδεχθείτε». 

Διαβάστε επίσης:

Η παρατήρηση του Τσακαλώτου στον Κρεμαστινό – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ