Άδωνις: Ζήτησα από τον Τζιτζικώστα να αποσύρει το προσβλητικό σποτ

«Μ’ αρέσουν οι πολιτικοί που για τις ιδέες τους μπορεί να θυσιάζουν και καρέκλες. Είναι μία πράξη που κατ’ εμέ τον τιμά» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την παραίτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Ο υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ, κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Απόστολου Τζιτζικώστα σύμφωνα με την οποία οι συνυποψήφιοί του για την προεδρία της ΝΔ, εκφράζουν υποσύνολα, ενώ ο ίδιος το σύνολο της παράταξης, υπογράμμισε:

«Δεν είναι σωστό αυτό που κάνει ο κ. Τζιτζικώστας. Ο κ. Τζιτζικώστας είναι ένας συμπαθής νέος. Υπενθυμίζω την πολιτική του διαδρομή: Ήταν βουλευτής του Κώστα Καραμανλή το 2007-2009, δεν επανεξελέγη βουλευτής το 2009 –εάν είχε καταφέρει να εκλεγεί βουλευτής το 2009 προφανώς δεν θα ήταν σήμερα Περιφερειάρχης, θα ήταν εις εκ των βουλευτών της Κ.Ο. Απέκτησε μία μεγάλη πολιτική ισχύ απλώς και μόνο επειδή κατέβηκε ως αντάρτης εναντίον της ΝΔ τον Μάιο του 2014 (…) Δεν μπορεί λοιπόν να λέει ότι εμείς, εγώ ας πούμε, ή ο κ. Μητσοτάκης –αφήστε με εμένα (…) δεν εκφράζει το σύνολο, και εκφράζει το σύνολο ο κ. Τζιτζικώστας. Είναι λίγο αλαζονικό αυτό».

Ο κ. Γεωργιάδης, σχολιάζοντας το προεκλογικό σποτ του Απόστολου Τζιτζικώστα και απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με ενδεχόμενα «συντροφικά μαχαιρώματα» ανάμεσα στους συνυποψήφιους για την προεδρία της ΝΔ, σημείωσε:

«Πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές τηρήθηκαν τα όρια της ευπρέπειας. Δεν τα ξεπεράσαμε (…) Με εξαίρεση το σποτ που είπατε. Εγώ για το σποτ αυτό, είχα ζητήσει να το αποσύρει ο κ. Τζιτζικώστας και αν το απέσυρε, θα ήμουν ο πρώτος που θα του έλεγε ‘μπράβο’ και θα του αναγνώριζα και ηγετικό εκτόπισμα. Ο ηγέτης πρέπει να αναγνωρίζει το λάθος. Γιατί προφανώς το σποτ διακωμωδεί τον κ. Μεϊμαράκη, ασχέτως αν τώρα το αρνείται ο κ. Τζιτζικώστας».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ