Η όμορφη κόρη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει συνεργάτης του Τσακαλώτου – ΦΩΤΟ

Είναι νέα, όμορφη και θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Η 30χρονη Έλενα Παπαδοπούλου, συνεργάτιδα του Ευκλείδη Τσακαλώτου, είναι η Γενική Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής η Έλενα Παπαδοπούλου.

Η Έλενα Παπαδοπούλου, είναι η κόρη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Τρικάλων, Σάκη Παπαδόπουλου. Έχει σπουδάσει οικονομολόγος και συμμετείχε στην task force του ΣΥΡΙΖΑ κατά τις διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες.

Εχει μακρόχρονη εμπειρία σε θέματα μακροοικονομικής και δημοσιονομικής πολιτικής, έχει παρουσιάσει μελέτες της σε διεθνή συνέδρια και υπήρξε επιμελήτρια δύο συλλογικών τόμων για το δημόσιο χρέος στην Ευρώπη. Συνεργάστηκε ως ερευνήτρια με το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, ενώ είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου «Νίκος Πουλαντζάς», ιδιότητα με την οποία τη γνωρίζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς συμμετέχει ως ομιλήτρια σε αρκετές κομματικές εκδηλώσεις.

Η Έλενα Παπαδοπούλου ήταν συνεργάτιδα του κ. Τσακαλώτου από την εποχή που ήταν αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και εργαζόταν στο γραφείο του ως ειδική σύμβουλος Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων. 

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η νέα Γενική Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ