Βίτσας για τον Πανούση: Το παιχνίδι της τυφλόμυγας, δεν περιποιεί τιμή

Στο θέμα των καταγγελιών που έκανε ο Γιάννης Πανούσης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή στον Realfm 97,8.

Ερωτηθείς αν θέλει η κυβέρνηση να ψάξει παραπάνω την υπόθεση, πριν κατηγορήσει τον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης, ο αναπληρωτής υπoυργός Εθνικής Άμυνας απάντησε:

«Δεν κατηγορούμε κανέναν. Παίρνουμε τη σειρά των γεγονότων. Κάποιος νιώθει ότι απειλείται. Δεν το λέει ότι απειλείται, δημόσια, ενώ είναι υπουργός, δεν ξέρω γιατί, δικαίωμά του είναι αυτό. Όταν του ζητούν να προσκομίσει ονόματα, συμπεριφορές που τον απειλούν, δεν προσκομίζει τέτοια πράγματα, προσκομίζει δήθεν συνομιλίες. Αν, δηλαδή, εγώ έμπαινα εκείνη την ημέρα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και συνομιλούσα με τους καταληψίες, αυτό θα σήμαινε ότι ήμουν υπέρ της τρομοκρατίας;».

Στην επισήμανση ότι δεν ξέρουμε τα στοιχεία που έχει δώσει ο Γιάννης Πανούσης στην κ. Κουτζαμάνη, ο κ. Βίτσας ανέφερε:

«Περισσότερα ξέρω από αυτά που διέρρευσαν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Δεν τα διέρρευσα εγώ, δεν τα διέρρευσε η κυβέρνηση, αρχίσουμε και παίζουμε το παιχνίδι της κολοκυθιάς, ποιος τα διέρρευσε. Το βασικό ζήτημα είναι το εξής: πήρε το πράγμα τον δικαστικό του δρόμο, όσοι θεωρούν ότι θίγονται πηγαίνουν και κάνουν τις αντίστοιχες καταγγελίες, προσφυγές κτλ. Το παιχνίδι της τυφλόμυγας “κάτι υπονοώ, κάτι λέω” δεν περιποιεί τιμή σε αυτόν που το κάνει».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ