Βαρεμένος για Πανούση: Μεγάλο θρίλερ, επισκιάζει τον νέο Τζέιμς Μποντ – ΒΙΝΤΕΟ

«Είναι μεγάλο θρίλερ αυτό. Επισκιάζει το νέο Τζέιμς Μποντ κατά πολύ. Τον σβήνει από τον χάρτη. Γιατί τα έχει όλα μέσα. Μόνο μεσαιωνική στοά δεν έχει. Τρομοκρατία, πολιτικούς… Δεν το ξέρω», ήταν το σχόλιο του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου για τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση περί απειλών σε βάρος του ακόμη και από πολιτικούς που έχουν σχέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις, μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”.

Ο κ. Βαρεμένος, μιλώντας για «σκοτεινό θρίλερ», διερωτήθηκε γιατί οι καταγγελίες αυτές δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας όσο ο κ. Πανούσης ήταν υπουργός, ενώ έκανε λόγο για “χορό των πρώην” υπουργών:

«Έχω δει πολλούς πρώην υπουργούς, οι οποίοι όσο ήταν υπουργοί, και δεν λέω καμιά προσωπική αιχμή για τον κύριο Πανούση τώρα, γιατί είναι κι άλλοι στον χορό των πρώην. Εδώ έχουμε τον χορό των πρώην τώρα… εγώ πολλές φορές αρνούμαι να πάρω μέρος σε συζήτηση για να δεν θέλω να ανεβάσω το κασέ κανενός… δεν μπορώ να φανταστώ ότι είναι ένας υπουργός, ο οποίος γνωρίζει ότι στελέχη του κυβερνητικού κόμματος, όσο είναι υπουργός, έχουν σχέση με τον τρομοκρατία και το αφήνει να περάσει έτσι».

«Συνηθισμένο δεν είναι. Στη χώρα της «φαιδράς πορτοκαλέας», όπως είναι η Ελλάδα, όλα μπορεί να συμβούν. Εγώ δεν τα θεωρώ σοβαρά αυτά να σας πω την αλήθεια. Μπορεί να υπάρχει κάτι… και όταν μπαίνει θέμα κινδύνου ζωής που θέτει ο κύριος Πανούσης, αλίμονο. Αλλά δεν τα θεωρώ σοβαρά όπως εκτυλίσσονται. Και επειδή η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, εγώ δεν θέλω να ξεχαστώ με ένα θρίλερ».

Διαβάστε επίσης:

Πανούσης: Έχω αδιάσειστα στοιχεία που προέρχονται από την ΕΥΠ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ