Τζιτζικώστας: Ενοχλούμε γι’ αυτό μας πολεμάνε

«Ενοχλούμε πολύ γι αυτό μας πολεμάνε», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στη διάρκεια χαιρετισμού που απηύθυνε σε συνάντηση με υποστηρικτές και φίλους που είχε στο ξενοδοχείο “Πόρτο Παλάς”.

«Ξέρετε καλά ότι ενοχλούμε πολύ γι αυτό μας πολεμάνε. Ενοχλούμε πολύ γιατί κάποιοι δεν θέλουν την αλλαγή στη Ν.Δ. , δεν θέλουν να ξεκινήσει κάτι καινούριο στις 22 Νοεμβρίου, κάποιοι δεν θέλουν Μακεδόνα αρχηγό της Ν.Δ.», είπε ο κ. Τζιτζικώστας και δήλωσε βέβαιος πως όλα θα αλλάξουν στη Νέα Δημοκρατία με τις εσωκομματικές εκλογές, λέγοντας:

«Όλα αλλάζουν στις 22 του Νοεμβρίου. Ανοίγουμε ξανά την παράταξη μας σε αυτούς που μας γύρισαν την πλάτη, γιατί εμείς φταίξαμε. Γιατί εμείς αποκλείσαμε την κοινωνία από το ίδιο μας το κόμμα, κλειστήκαμε στον εαυτό μας και αφήσαμε τον κόσμο, που πιστεύει ακόμα και σήμερα στην ιδεολογία μας, να είναι αλλού. Όχι, αυτό αλλάζει. Από τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου η Ν.Δ. ξαναγίνεται μεγάλη, ξαναγίνεται η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη της χώρας».

Ο κ. Τζιτζικώστας υπογράμμισε ότι κάποιοι ρίχνουν “λάσπη” εναντίον του και αυτοί που φοβούνται είναι μέσα στη Ν.Δ. αλλά και εκτός, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Ακούτε, όλο αυτό το διάστημα, τι λένε. Τον πόλεμο που έχουν εξαπολύσει απέναντί μου. Τη λάσπη που ρίχνουν κι έχουν επιστρατεύσει από δημοσιογράφους και συστήματα μέχρι συνταγματολόγους για να μας πείσουν τάχα για συνταγματικά κωλύματα» επισήμανε και πρόσθεσε:

«Τους λέω, λοιπόν, σήμερα από εδώ, ότι δεν υπάρχει κανένα κώλυμα για την πρωθυπουργία της χώρας, κανένα κώλυμα για την αρχηγία της Ν.Δ. Κάποιοι φοβούνται. Και φοβούνται πολλοί και μέσα και έξω από την παράταξή μας, Μέσα στην παράταξη μας φοβούνται οι βολεμένοι , αυτοί που τόσα χρόνια μας είχαν αποκλεισμένους και έπαιρναν τις αποφάσεις μόνοι τους. Και έξω από την παράταξη μας φοβούνται το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας ο ίδιος, που δεν θέλει να δει αλλαγή στη Ν.Δ., δεν θέλει η παράταξη να κάνει μια νέα αρχή, να αλλάξει νοοτροπία, να ξαναμιλήσει στον κόσμο της, να ξαναμεγαλώσει. Και γι αυτό αντιδρούν έτσι, προσπαθούν με τον έναν ή άλλον τρόπο να ρίξουν λάσπη. Αλλά εμείς είμαστε συνηθισμένοι από αυτά και δεν μασάμε. Και αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε ακόμα πιο δυνατά, με όλους απέναντι , αν αυτό χρειαστεί».

Απευθυνόμενος στους υποστηρικτές και φίλους του είπε: «Πριν από 8 χρόνια ξεκινήσαμε μαζί για να φτάσουμε σήμερα εδώ, στη μεγάλη τιμή να διεκδικούμε την αρχηγία της μεγάλης παράταξης μας, της Ν.Δ. Θέλουμε να γυρίσουμε σελίδα να κάνουμε τη Ν.Δ. ξανά του 40%, του 45%. Σήμερα η Θεσσαλονίκη μίλησε, η Μακεδονία μίλησε, ο επόμενος αρχηγός της Ν.Δ. θα είναι Μακεδόνας, θα είναι Σαλονικιός».

Ο κ. Τζιτζικώστας ανακοίνωσε ότι η κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη θα γίνει την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου και με αυτή θα κλείσει την προεκλογική του εκστρατεία. Αύριο και μεθαύριο θα περιοδεύσει στους νομούς Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας, Δράμας και Σερρών.

Διαβάστε επίσης:

Στυλιανίδης: Βιαστική η απόφαση Τζιτζικώστα να διεκδικήσει την ηγεσία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ