Μεϊμαράκης: Ο τόπος έχει ανάγκη τη Νέα Δημοκρατία

«Ο τόπος έχει ανάγκη τη Νέα Δημοκρατία, η οποία δεν πρόκειται να αφήσει τον Αλέξη Τσίπρα να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Αίγιο, χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ, ως «δήθεν αριστερή», με «δήθεν κοινωνικές ευαισθησίες».

Αναφερόμενος στην οικονομική πολιτική και επικεντρώνοντας στις επενδύσεις, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι, «δεν βρίσκω το λόγο γιατί οι γειτονικές χώρες να έχουν χαμηλότερο συντελεστή ΦΠΑ από εμάς» και πρόσθεσε:

«Πώς περιμένουμε να γίνουν επενδύσεις στη χώρα μας, όταν τις “μπλοκάρουμε” μόνοι μας; Πώς θα μειωθεί η ανεργία; Κι αν δεν γίνουν επενδύσεις, πού θα βρεθούν τα χρήματα για να “ζεσταθεί” η αγορά;»

Σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης τόνισε πως «είναι επιτακτική ανάγκη το κόμμα να οδηγηθεί σε συνέδριο αμέσως μετά τις εκλογές, καθώς και να δραστηριοποιηθούν και πάλι οι τοπικές επιτροπές».

Στη συνέχεια απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους νεοδημοκράτες να ψηφίσουν, τονίζοντας παράλληλα, πως «όποιος και να εκλεγεί είναι φίλος, νεοδημοκράτης και θα είμαστε μαζί, γιατί την Ν.Δ», όπως επανέλαβε, «την έχει ανάγκη ο τόπος».

Ακόμη ανέφερε πως δεν τίθεται ιδεολογικό ζήτημα, διότι όπως σημείωσε, «η ΝΔ είναι κόμμα ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού, με κοινωνικό πρόσωπο».

Επίσης, απευθυνόμενος προς τους συγκεντρωμένους, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης είπε ότι «δεν τα κάναμε όλα στραβά, προσφέραμε πολλά στον τόπο και οι παλιότεροι το γνωρίζετε», προσθέτοντας πως, «εμείς από τις ρίζες μας ξεκινάμε και πάλι».

Διαβάστε επίσης:

Τροπολογία της ΝΔ για τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση και τις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων

Ο Βαρβιτσιώτης καταγγέλλει: Η Γενοκτονία των Ποντίων εξαιρείται από την ύλη της Ιστορίας Γ’ Λυκείου

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ