Μαξίμου: Θετικές προσεγγίσεις από τον Μοσκοβισί σε μείζονα ζητήματα

Θετικές προσεγγίσεις από τον Επίτροπο Πιέρ Μοσκοβισί, σε μείζονα ζητήματα που βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδας και πιστωτών, διαπίστωσε η ελληνική κυβέρνηση κατά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, κατά την συνάντηση Τσίπρα – Μοσκοβισί, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που σχετίζονται με την συμφωνία και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Για το θέμα των “κόκκινων δανείων” που έθεσε ο Πρωθυπουργός, «ο Π. Μοσκοβισί εξέφρασε την βεβαιότητα ότι μπορεί να βρεθεί λύση που δεν θα θέτει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή». Σχετικά με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, «οι δύο πλευρές εξέφρασαν την βεβαιότητά τους ότι το θέμα θα έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς πριν το τέλος του χρόνου».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι «ο Πιερ Μοσκοβισί μίλησε εξαιρετικά θετικά για την μέχρι τώρα συνεργασία της Ελλάδας με τους θεσμούς. Εξέφρασε την βεβαιότητα ότι θα υπάρξει συνεννόηση στα ανοιχτά ζητήματα, καθώς και την ιδιαίτερη αισιοδοξία του για την πορεία και την ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Μοσκοβισί: Μιλάμε για ένα καλό momentum για την Ελλάδα – BINTEO

Η υποδοχή του Τσίπρα στον Μοσκοβισί – ΦΩΤΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ