Ψαριανός: Δεν ξέρω εάν η κυβέρνηση θα κάνει Χριστούγεννα

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση μπορεί να μην… κάνει Χριστούγεννα και η χώρα να οδηγηθεί ξανά σε εκλογές έκανε ο Γρηγόρης Ψαριανος.

“Αυτή τη στιγμή με τα προαπαιτούμενα και με όλα τα πακέτα νομοσχεδίων που έρχονται στη Βουλή, τουλάχιστον ως τις γιορτές, θα έχουμε μια πάρα πολύ δύσκολη χρονική περίοδο. Η κυβέρνηση και η χώρα θα είναι στην κόψη του ξυραφιού. Η Νέα Δημοκρατία, ως αξιωματική αντιπολίτευση, έχει και αυτή τον δικό της κύκλο αναταράξεων, με την εκλογή νέου αρχηγού κ.λπ. Το ΠαΣοΚ με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι σε μια εσωτερική και εξωτερική κινητικότητα. Γίνεται ένας διάλογος, γενικότερα, για την ευρύτερη περιοχή των φιλοευρωπαϊκών μεταρρυθμιστικών δυνάμεων…” τόνισε ο βουλευτής του Ποταμιού μιλώντας στον Αθήνα 9,84 και πρόσθεσε:

“Υπάρχει μεγάλη αναταραχή. Δεν είναι οι εσωτερικές εντάσεις ή οι διαφωνίες, αλλά υπάρχει μια οργανωτική και πολιτική αναταραχή, σε αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο. Η κυβέρνηση είναι στην κόψη του ξυραφιού. Δεν ξέρω εάν αυτή η κυβέρνηση θα κάνει Χριστούγεννα. Δεν ξέρω εάν η χώρα θα αναγκαστεί να ξαναπάει σε εκλογές σε πέντε – έξι μήνες. Το απεύχομαι. Δεν πιστεύω ότι θα γίνει. Νομίζω ότι θα βρεθεί λύση από αυτή τη Βουλή, αυτή τη φορά, όπως θα μπορούσε να είχε γίνει και την προηγούμενη”.

 

Διαβάστε επίσης

 H “παρατήρηση” του Βορίδη στον Παπαδάκη του ΑΝΤ1 – BINTEO 

«Κολασμένο» δεκαπενθήμερο για την κυβέρνηση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ