Τσίπρας: Με σκληρή δουλειά μπορούμε να αλλάξουμε την χώρα

Την πρώτη μονάδα απεξάρτησης σε ελληνικές φυλακές, η οποία στεγάζεται σε αυτόνομη πτέρυγα σωφρονιστικού καταστήματος, εγκαινίασε το μεσημέρι στα Διαβατά ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, παρουσία και του υπουργού Δικαιοσύνης.

«Το μήνυμα είναι ότι πάρα τις συνθήκες της κρίσης, της οικονομικής δυσκολίας, των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ως χώρα και κοινωνία, έχουμε τη δυνατότητα με πείσμα και σκληρή δουλειά να δημιουργούμε, να παράγουμε, να κάνουμε πολλά για να αλλάξουμε την χώρα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας.

«Σήμερα εγκαινιάζουμε, όχι μόνο μία νέα αρχή για τις φυλακές Διαβατών, αλλά μία νέα αντίληψη για τη σωφρονιστική πολιτική. Μία αντίληψη που έχει στο επίκεντρό της την επιείκεια και τη δυνατότητα δεύτερης ευκαιρίας», είπε ακόμα ο πρωθυπουργός και συνέχισε ευχαριστώντας όσους συνέβαλαν στη δημιουργία της μονάδας, ενώ έκανε ειδική μνεία και στον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, Χάρη Καστανίδη -που ήταν παρών στα εγκαίνια- επί της θητείας του οποίου ξεκίνησε το έργο.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μουζάλας: Η επικράτηση του Ερντογάν τον κάνει πιο ισχυρό διαπραγματευτή

Ο Παπαδημούλης για το “αλαλούμ” με τα ισοδύναμα: Δηλώσεις αναρμοδίων δεν ωφελούν…

Μάρδας: Ο κατασκευαστικός τομέας θα έπρεπε να βρίσκεται στις 5 χώρες παγκοσμίως

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ