Θεοδωράκης: Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν – ΒΙΝΤΕΟ

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ενδεικτικό είναι ότι ο κ. Θεοδωράκης άρχισε την ομιλία του λέγοντας: «Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος για να διευκολύνω την κυβέρνηση που επείγεται να συγκρουστεί με την διαπλοκή και δεν κρατιέται».

«Ο κ. Παππάς διεκδικεί τον ρόλο του τροχονόμου της διαπλοκής, δηλαδή φύγε εσύ, έλα εσύ» τόνισε και συνέχισε: «Ο νόμος είναι στο “πόδι”. Χωρίς καμία μελέτη, χωρίς ευρωπαϊκό προσανατολισμό, χωρίς πρόβλεψη για τις τεχνολογικές εξελίξεις που έρχονται.Ο νομοθέτης είναι φανερό ότι έχει μείνει στο 2007».

«Σε αυτόν τον κατήφορο δεν θέλουμε να έχουμε καμία ανάμειξη. Σας δώσαμε μία ευκαιρία και είπαμε ναι επί της αρχής» σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης και πρόσθεσε:

«Τελικά όπως έχει πει και ένας τραγουδ��ποιός, όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν».

«Παντού θέλετε να είστε ο βασικός μέτοχος. Σε αυτόν τον κατήφορο δεν μπορούμε να είμαστε μαζί σας. Καταψηφίζουμε γιατί είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τη χώρα και όχι για να στηρίξουμε ένα νέο καθεστώς» κατέληξε ο επικεφαλής του Ποταμιού. 

Δείτε το βίντεο

 

 

Διαβάστε επίσης:

Λεβέντης: Και επί του τέλους και επί της αρχής εμείς λέμε “όχι” – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ