Άδωνις: Όλη η ιδέα ότι μέσα στη ΝΔ αλληλοφαγωνόμαστε είναι ψευδής – ΒΙΝΤΕΟ

Αναφερόμενος στην απόσυρση της υποψηφιότητας της Ντόρας Μπακογιάννη από την αντιπροεδρία του ΕΛΚ, ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε:

«Ότι διαβάζετε κι ότι ακούτε δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν υπάρχει αυτό το παρασκήνιο το οποίο ακούτε. Όλη η ιδέα του ότι μέσα στη Νέα Δημοκρατία αλληλοφαγωνόμαστε είναι ψευδής».

Ο κ. Γεωργιάδης θέλοντας να εστιάσει στην αντιπολίτευση που πρέπει να κάνουν στην κυβέρνηση πρότεινε «αντί να διοργανώνει ο καθένας συγκεντρώσεις, να οργανώσουμε μία μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα», στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ «πάει να βάλει χέρι στις επικουρικές συντάξεις και να τις καταργήσει».

«Δεν πρέπει να αφήσουμε τον Τσίπρα, ανενόχλητος να κάνει αυτά που κάνει τώρα» είπε και συνέχισε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να περάσει ένα σχεδόν ολοκληρωτικό καθεστώς» γι αυτό «ας αφήσουμε τα εσωκομματικά μας κι ας κάνουμε αντιπολίτευση στον Τσίπρα».

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ παραδέχθηκε πως : «Αποτύχαμε ως Νέα Δημοκρατία να εξηγήσουμε τι συνέβη», ενώ είπε πως «είναι αποτυχία μας» που το κόμμα έχασε δύο φορές τις εκλογές.

Σε ότι αφορά το ασφαλιστικό και την οικονομία της χώρας ο κ. Γεωργιάδης είπε πως: «Το κλειδί για να σωθεί η οικονομία είναι να γυρίσουμε από την ύφεση στην ανάπτυξη» και συνέχισε: «Χρειάζεται ένα κράτος φιλελεύθερο που θα κάνει μεταρρυθμίσεις, που θα φέρει χρήμα επενδυτών από το εξωτερικό».

 

Δείτε το βίντεο του Star:

 

 

Διαβάστε επίσης:

Αποσύρθηκε η υποψηφιότητα της Ντόρας από το ΕΛΚ

Έκανε λογαριασμό στο Twitter ο Μεϊμαράκης – Δείτε το πρώτο του tweet

Κατρούγκαλος: Δεν πρόκειται να επιβληθεί νέος φόρος για το ασφαλιστικό – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ