Γκιουλέκας: Tραγικό… αν πηγαίναμε σε ντιμπέιτ

Την εκτίμησή του ότι θα είναι τραγικό για τη Νέα Δημοκρατία να διεξαχθεί ντιμπέιτ μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων, διατύπωσε ο βουλευτής του κόμματος, Κώστας Γκιουλέκας, μιλώντας στο “Πρακτορείο 104,9 FM”.

«Θα ήταν τραγικό, αν πηγαίναμε σε ντιμπέιτ. Ευτυχώς που βλέπω ότι εγκαταλείπεται ως ιδέα» είπε ο κ. Γκιουλέκας, ο οποίος προέβλεψε ότι αν οι τέσσερις υποψήφιοι “μονομαχήσουν” τηλεοπτικά θα σημειωθούν εντάσεις, πόλωση, γεγονός που, όπως υπογράμμισε, θα αποβεί σε βάρος της ενότητας της παράταξης.

«Ελλοχεύει ο κίνδυνος να πάμε σε μια διαδικασία που δεν θα τιμά την ιστορία της παράταξης. Ελπίζω να μην συμβεί» είπε.

Ο κ. Γκιουλέκας διαφωνεί και με την ημερομηνία διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όσο περισσότερο αργούμε να φθάσουμε στην αναμέτρηση τόσο περισσότερο υπάρχει κίνδυνος να γίνουν ευτράπελα” τόνισε ο κ. Γκιουλέκας, εκτιμώντας ότι το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί για την εκλογή προέδρου είναι πολύ μεγάλο και “οι υποψήφιοι δεν έχουν πλέον τι να πουν».

«Δεν ενδιαφέρει πολλούς τι θα γίνει· ενδιαφέρει να τελειώνομε γρήγορα. Να κάνουμε λιγότερο θόρυβο, να απασχολήσουμε τον ελληνικό λαό όσο γίνεται λιγότερο» επισήμανε.

Κατηγορηματικά αντίθετος και με τη διαδικασία εκλογής προέδρου από τη βάση, εμφανίζεται ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, ο οποίος είπε ότι θα έπρεπε οι ψηφοφόροι να εγγραφούν σε λίστες και να υπογράψουν ένα κείμενο “αρχών και αξιών” για να έχουν το δικαίωμα ψηφοφορίας. «Με 2 – 3 ευρώ όποιος θέλει ψηφίζει. Σκεφτείτε εμένα στον Περισσό να εκλέγω το γραμματέα του ΚΚΕ» είπε.

Σε ερώτηση για το ασφαλιστικό είπε ότι, όταν κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή πρότεινε να “παγώσουν” μισθοί και συντάξεις για 2 χρόνια, η τότε αντιπολίτευση αντέδρασε έντονα, ενώ τόνισε ότι θα πρέπει οπωσδήποτε να γίνει μεταρρύθμιση και η σύνταξη θα πρέπει να έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα σε κάποιο βαθμό.

 

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση MRB για τη Realnews: Προβάδισμα Μεϊμαράκη

Το προεκλογικό σποτ του Κυριάκου Μητσοτάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Τζιτζικώστας: Το μνημόνιο Τσίπρα καταστρέφει οικογένειες και επιχειρήσεις

Γεωργιάδης: Διεκδικώ μια ζωντανή ΝΔ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ