Μεϊμαράκης: Να μη δεχθεί η κυβέρνηση στήριξη των συνόρων από τους Τούρκους

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, παρευρέθηκε σήμερα στους εορτασμούς για την απελευθέρωση της πόλης της Βέροιας από τον τουρκικό ζυγό.

Απευθυνόμενος στους πολίτες της Βέροιας, είπε ότι «με μεγάλο σεβασμό, με περίσκεψη, προσέρχομαι σήμερα να τιμήσουμε όλους εκείνους οι οποίοι θυσιάστηκαν για να είναι η Ελλάδα ελεύθερη. Είναι μια μέρα που μπορούμε να στείλουμε μηνύματα από τη Βέροια.  Μηνύματα ενότητας και αποφασιστικότητας.  Βλέποντας τους μαθητές και τις μαθήτριες, καταρχήν σκέφτηκα, ότι μια τέτοια μέρα θα πρέπει ο κ. Πρωθυπουργός να αφαιρέσει το 23% από την Παιδεία.  Βλέποντας μια τέτοια μέρα τους στρατιώτες μας, πιστεύω ότι ο κ. Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση πρέπει να δώσουν τα χρήματα τα οποία υπεσχέθη στους ένστολους».

Παράλληλα, έστειλε ένα μήνυμα και στην κυβέρνηση, με αφορμή το προσφυγικό: «Και βλέποντας μια μέρα από τη Βέροια όλο αυτόν τον ελληνικό λαό να γιορτάζει την απελευθέρωσή του από τους Τούρκους, θέλω να στείλω ένα μήνυμα στην κυβέρνηση: Να είναι πάρα πολύ προσεκτική και επιφυλακτική και να μη δεχτεί την κοινή στήριξη των συνόρων μας με τους Τούρκους.  Είναι ώρα να καταλάβουμε ότι τα σύνορά μας είναι ευρωπαϊκά και θα πρέπει να φυλαχθούν από ευρωπαϊκές δυνάμεις και όχι από την Τουρκία».

Διαβάστε επίσης:

Βρήκαμε το αγαπημένο χρώμα του Τσακαλώτου – ΦΩΤΟ

Πιπιλή: Απολαμβάνω τον “κανιβαλισμό” που λένε ότι υφίστανται οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

Πως να διώξετε μια σκέψη που σας φοβίζει πολύ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ