Βαρεμένος: Πιθανόν να συνεδριάσει η επιτροπή πόθεν έσχες την επόμενη εβδομάδα

Μιλώντας στον Realfm 97,8 ο Γιώργος Βαρεμένος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων, για την παρέμβαση που έκανε η Δέσποινα Χαραλαμπίδου στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, κατά την οποία δήλωσε ότι η ίδια δεν έδωσε στη δημοσιότητα τις πληροφορίες για τα πόθεν έσχες υπουργών.

«Επ’ αυτού δεν μπορώ να κάνω σχόλιο, αφού νιώθει την ανάγκη να το πει ότι δεν το έκανε αυτή, εγώ δεν έχω παρά να το ακούσω, μιλώντας σαν πρόεδρος της επιτροπής. Από εκεί και πέρα, για χειρισμούς πολιτικούς και επικοινωνιακούς φυσικά και μπορεί να έχω άποψη, αλλά, αυτήν την στιγμή, δεν μπορώ να την εκφράσω. Δεν μπορώ να μπω στην ουσία του θέματος, καθότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία, μην θεωρηθεί, εκτός των άλλων, ότι θέλω να προκαταλάβω οτιδήποτε ή να παραβιάσω τη διαδικασία», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου.

Στο ερώτημα πότε θα συνεδριάσει η επιτροπή για το θέμα αυτό ο ίδιος απάντησε: «Το πιθανότερο την επόμενη εβδομάδα, κάποια μέρα που θα ανακοινωθεί».

Ερωτηθείς αν θα μπορέσει αυτή η κυβέρνηση να αντέξει με 155 βουλευτές, έχοντας να περάσει τόσα σκληρά μέτρα σε τόσο σύντομο χρόνο ή πρέπει να βρει τρόπο ο πρωθυπουργός να διευρύνει την κοινοβουλευτική της βάση, είπε:

«Δεν μπορώ να προδιαγράψω, ούτε να αποκλείσω, μία παρόμοια ανάγκη. Αυτό που κατά τη γνώμη μου, πρέπει να γίνει, είναι ότι αυτή η Βουλή πρέπει να εξαντλήσει τη θητεία της, αυτή η Βουλή πρέπει να είναι εκείνη που πανηγυρικά, πλέον, θα εγκρίνει την έξοδο της χώρας από την επιτροπεία. Αυτό το πιστεύω ακράδαντα. Δεν θέλω να σκεφτώ ένα αντίθετο ενδεχόμενο. Ό,τι πρέπει να γίνει πρέπει να γίνει μέσα από αυτήν τη Βουλή».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ