“V” for Varoufakis – Το δεύτερο τρέιλερ – ΒΙΝΤΕΟ

Με σαφείς επιρροές από την κινηματογραφική επιτυχία του 2005 «V for Vendetta» σε σενάριο των αδελφών Γουατσόφσκι και πρωταγωνιστή τον Χιούγκο Γουίβινγκ, κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες το δεύτερο τρέιλερ των 1101 του Γιάνη Βαρουφάκη.

Η κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου κόμικ των Άλαν Μουρ και Ντέιβιντ Λόιντ με πρωταγωνιστή τον «V», ο οποίος στην ταινία φοράει τη μάσκα του Γκάι Φωκς και αναφέρει τους στίχους ενός αγγλικού ποίηματος: «Remember, remember, the fifth of November», ενέπνευσε το σλόγκαν της ομάδας Βαρουφάκη που αναφέρει: “Remember, remember, the first of November”.

Στο νέο αυτό τρέιλερ των 1101, μεταξύ άλλων, εκτός φυσικά του Γιάνη Βαρουφάκη και του Κλέωνα Γρηγοριάδη, εμφανίζονται ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς και ο πρόεδρος του τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Επικοινωνίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, Γιώργος Πλειος.

«Έρχονται και θα αλλάξουν τα πάντα. Στην κοινωνία, στην πληροφορία, στην ιστορία, στη δημοκρατία. Έρχονται και αλλάζουν τα πάντα. Κυριακή 1η Νοεμβρίου. Οι 1101 έρχονται», αναφέρει το βίντεο.

Δείτε το δεύτερο βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Τι ετοιμάζει ο Βαρουφάκης; – Το βίντεο που ανέβασε

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ