Μεϊμαράκης: Η ΝΔ θα στηρίξει καθετί θετικό θα αποδοκιμάσει κάθε υφεσιακό μέτρο

“Η Νέα Δημοκρατία, καταρχήν, θα στηρίξει καθετί το οποίο θεωρεί θετικό, εποικοδομητικό, αναπτυξιακό, μεταρρυθμιστικό και θα αποδοκιμάσει κάθε μέτρο που είναι υφεσιακό, που είναι περικοπές και που είναι φόροι μόνο και μόνο για να συντηρηθεί ένα αναποτελεσματικό μεγάλο και φθαρμένο κράτος”, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης από την Κοζάνη, ερωτηθείς εάν η ΝΔ θα ψηφίσει τα προαπαιτούμενα στη βουλή.

“Αυτό, λοιπόν, θα φανεί στη Βουλή όταν κατατεθεί το νομοσχέδιο, θα το διαβάσουμε, και εκεί θα πάρουμε συγκεκριμένη θέση και άποψη” πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε για τα εσωκομματικά απάντησε: “Νομίζω ότι όλο αυτό απασχολεί κυρίως τους Νεοδημοκράτες και όχι όλη την ελληνική κοινωνία. Η ελληνική κοινωνία ενδιαφέρεται για τις δύσκολες ώρες που περνά και για τη φοροκαταιγίδα η οποία έρχεται”.

O κ.Μεϊμαράκης  παραβρέθηκε σήμερα στους εορτασμούς για την απελευθέρωση της πόλης της Κοζάνης από τον τουρκικό ζυγό και δήλωσε για το θέμα:

“Σήμερα, είναι μια μέρα γιορτής της ιστορικής επετείου. Και βρισκόμαστε εδώ, για να τιμήσουμε όλους εκείνους, που με πίστη και όραμα έδωσαν τη μάχη, για να μπορεί η Ελλάδα να είναι ελεύθερη. Τότε δεν υπήρχαν μνημόνια. Δεν υπήρχαν πλεονάσματα. Δεν υπήρχαν ελλείμματα.

Και παρά τη φτώχεια που υπήρχε και το στοιχειώδη οπλισμό που είχαν οι Έλληνες, κατάφεραν ακριβώς επειδή είχαν πίστη, να ελευθερωθούν και να προχωρήσουν μπροστά. Η μνήμη μας σέρνει πίσω, αλλά και μας δημιουργεί περίσκεψη και περισυλλογή για το σήμερα. Γιατί θεωρώ ότι και σήμερα μπορούμε, με πίστη και όραμα, να βγούμε από τα μνημόνια, να βρούμε εκείνη την κυριαρχία που απαιτείται, ώστε η χώρα να προχωρήσει μπροστά με ανάπτυξη. Και μπορούμε να το κάνουμε όλοι μαζί, εκτός από εκείνους οι οποίοι συνεχίζουν να πιστεύουν σε αυτά και να προσπαθούν να παίρνουν αποφάσεις με επώδυνα μέτρα και αποφάσεις που οδηγούν σε ύφεση. Εμείς λυπούμαστε γι’ αυτά, δεν τα στηρίζουμε, κοιτάμε το μέλλον και προχωρούμε μπροστά”.

 

Διαβάστε επίσης

Άδωνις: Να παίζει με ανοιχτά χαρτιά ο Τζιτζικώστας – ΒΙΝΤΕΟ

Βαρβιτσιώτης: Τραγικό λάθος να πάμε ξαφνικά σε προεκλογική εκστρατεία

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ