Μιχαλολιάκος: Εκχωρεί την εθνική κυριαρχία το τρίτο Μνημόνιο

Για εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας μέσω του τρίτου Μνημονίου κατήγγειλε την κυβέρνηση ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, στηλιτεύοντας και τα μέτρα που πρόκειται να εφαρμοστούν εις βάρος του ελληνικού λαού μετά την αποψινή ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο κ. Μιχαλολιάκος κατηγόρησε και τη ΝΔ ότι «αργά θυμήθηκε να πει όχι», αφού η ίδια καλούσε «φέρτε μια συμφωνία και τα μέτρα είναι δική σας υπόθεση». «Ιδού τώρα τα μέτρα. Αλλά όλοι πιστεύουν ότι ο λαός έχει κοντή μνήμη», είπε.

Όπως είπε ακόμη, «όσο κι αν επιμένει το σύνολο του υπουργικού συμβουλίου να λέει το Μνημόνιο Συμφωνία, το γεγονός ότι διέπεται από το ευρωπαϊκό δίκαιο δεν αναιρεί την θλιβερή κατάσταση της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας».

Ο κ. Μιχαλολιάκος, αμφισβήτησε τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για οριστική έξοδο με το πέρας της τετραετίας, επισημαίνοντας πως είναι αδύνατο να επιτευχθεί κάτι τέτοιο εκτός αν καταγγελθεί το χρέος. Επίσης, είπε ότι είναι «ανοιχτό» το θέμα ενός «grexit» κι εξαρτάται από το τι θα εφαρμοστεί από το Μνημόνιο, μίλησε για ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, που συνιστά «ξεπούλημα της πατρίδας», ζήτησε να δοθεί απάντηση για το εάν θα παραμείνουν 20 μήνες τα «capital controls» και θα είναι «δεσμευμένο το βιός του κόσμου», ενώ είπε πως με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών η κυβέρνηση πρέπει να εξασφαλίσει τα χρήματα του ελληνικού λαού κι όχι να πάρει μετοχές που θα γίνουν «αέρας και στάχτη».

 

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο ντοκουμέντο από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής – Πατέλης: Ό,τι κινείται… σφάζεται

Οργή και συγκίνηση από τη μητέρα και την αδελφή του Παύλου Φύσσα – ΦΩΤΟ

Συγκλόνισε η Μάγδα Φύσσα – Ήρθαν στο σπίτι μου και σκότωσαν το παιδί μου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ