Τζιτζικώστας: Τολμάμε να ελπίζουμε – ΒΙΝΤΕΟ

«Βγαίνω μπροστά μαζί με τη γενιά μου για να εμπνεύσουμε και να αλλάξουμε όσα μα κρατούν στο χθες. Τολμάμε να ελπίζουμε», δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, προσερχόμενος στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Συγγρού.

Την υποψηφιότητά του για την αρχηγία της ΝΔ κατέθεσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος ευχαρίστησε δημόσια τα 50 στελέχη που τον στήριξαν με την υπογραφή τους.

«Αυτό που βιώνει η χώρα μας δεν είναι απλά μία κρίση, είναι παρακμή. Και η απογοήτευση των πολιτών δεν έχει να κάνει μόνο με τα οικονομικά, έχει να κάνει και με την έλλειψη οράματος. Χρειαζόμαστε μία άλλη νοοτροπία. Χρειαζόμαστε τη στήριξη και την επιβράβευση της δημιουργικότητας και κυρίως, ένα κράτος που να λειτουργεί. Μια δημοκρατία νέα. Αυτές οι μάχες θα δοθούν το επόμενο διάστημα στην κοινωνία, μαζί με τους πολίτες. Και για αυτές ακριβώς τις μάχες καταθέτω σήμερα την υποψηφιότητα μου για την προεδρία της παράταξής μας. Βγαίνω μπροστά μαζί με τη γενιά μου για να εμπνεύσουμε και να αλλάξουμε όσα μα κρατούν στο χθες. Τολμάμε να ελπίζουμε», δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Προσβλέπω σε έναν δημιουργικό και ουσιαστικό διάλογο – ΒΙΝΤΕΟ

Κατέθεσε την υποψηφιότητά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ