Επίθεση Μεϊμαράκη στην κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

Όλες οι πληροφορίες, που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, συνέκλιναν στο ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, θα ανακοίνωνε το μεσημέρι, την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος.

Ωστόσο, ο κ. Μεϊμαράκης, θέλησε να ευχηθεί καλό μήνα, αφήνοντας αιχμές για τις πολιτικές της κυβέρνησης:

«Να ευχηθώ καλό μήνα. Καλό μήνα και στους κατοίκους των νησιών, που λίγο πριν τις εκλογές, τους είχε υποσχεθεί ο κ. Τσίπρας ότι δεν πρόκειται να υπάξρει αύξηση ΦΠΑ και ο κ. Καμμένος τους είχε υποσχεθεί ότι θα ρίξει την κυβέρνηση αν μπει ο ΦΠΑ, βέβαια τώρα που υφάρπαξαν την ψήφο τους, έρχονται και ξεχνούν και βάζουν φόρους και αγνοούν όσες υποσχέσεις έδωσαν», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Καλό μήνα και σε όσους κατοικούν στην πλατεία Βικτωρίας όπου πίστεψαν ότι μπορεί το μεταναστευτικό να λυθεί από την παρούσα κυβέρνηση, η οποία έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και δεν κάνει απολύτως τίποτα».

Τέλος τόνισε: «Καλό μήνα και σε κάθε ελληνική οικογένεια όπου αυτόν τον μήνα δυστυχώς, θα έχει φοροκαταιγίδα και μείωση αποδοχών. Πρέπει να καταλάβει η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας, ότι δεν έχουν ανοχή άλλη από τους πολίτες και γι αυτό δυσφορούν».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Υπέρ Μεϊμαράκη ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα

Κουρουμπλής: Δεν θα επιστρέψουν οι επίορκοι

“Μάχη” για την ημερομηνία των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ