Θεοδωράκης: Αν δεν υπήρχαν οι ΑΝΕΛ ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεργαζόταν με το ΠΑΣΟΚ

Έτοιμος να ανταποκριθεί πλήρως στα καθήκοντά του ως βουλευτής της Α΄ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης είναι ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος σημειώνει πως νιώθει πολύ καλά στην πόλη και σε αυτό βοηθάει και η πολύ καλή σχέση του με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, τους ανθρώπους και κυρίως τη νεολαία.

Σήμερα επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά με την ιδιότητα του τοπικού βουλευτή, είχε συνάντηση με δημοσιογράφους σε κεντρικό καφέ της πόλης και μια χαλαρή συζήτηση μαζί τους.

Όπως είπε θα κάνει ερωτήσεις στη Βουλή για τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης, θα επισκέπτεται συχνά στην πόλη και θα στηρίζει πρωτοβουλίες του Γιάννη Μπουτάρη. Επισήμανε, πάντως, ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα επιλέξει άλλη εκλογική περιφέρεια εκτός της Θεσσαλονίκης για να θέσει υποψηφιότητα.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού εξέφρασε την εκτίμηση ότι τουλάχιστον για έναν χρόνο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ θα ψηφίζουν χωρίς δεύτερη κουβέντα οποιοδήποτε νομοσχέδιο έρχεται στη Βουλή. Τόνισε πως η κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήταν προσυμφωνημένη και αν δεν υπήρχαν οι ΑΝΕΛ θα συνεργάζονταν με τον ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ. Πρόσθεσε πως μια συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το Ποτάμι θα ήταν πιο δύσκολη από τις δύο προηγούμενες, εξαιτίας των προϋποθέσεων που θέτει το Ποτάμι.

Διαβάστε επίσης:

Τι είπε ο Αντώναρος για τον Άδωνι και τον Τζιτζικώστα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ