Η Μπέττυ στη δεξίωση του Ομπάμα

Για την σύντροφο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, Μπέττυ Μπαζιάνα, δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει τα «μετόπισθεν», θέλοντας να είναι εκεί και δίπλα του, χωρίς να «διεκδικεί» ρόλο ετερόφωτου προσώπου. Οσοι την ξέρουν καλά, λένε άλλωστε ότι πρόκειται για μια πασιφανώς αυτόφωτη, δυναμική και γήινη προσωπικότητα, που κάθε άλλο παρά αναζητά «ευκαιρίες» για περισσότερα λεπτά δημοσιότητας.

Η τελευταία εμφάνισή της ήταν το βράδυ των εκλογών στο γραφείο του συζύγου της, όπου ανέβηκε… τρέχοντας (ανάμεσα σε δεκάδες φωτογραφικά φλας) για να παρακολουθήσει μαζί του τα αποτελέσματα.

Τον περασμένο Γενάρη παρακολούθησε από τα θεωρεία της Βουλής την ορκωμοσία. Απέφυγε όπως και αυτήν τη φορά να παρευρεθεί στην ορκωμοσία στο Προεδρικό, όπου συνήθως οι κυβερνητικοί καταφτάνουν συν γυναιξί και τέκνοις για τον θρησκευτικό ή πολιτικό όρκο. Τον συνόδευσε μόνο στο επίσημο ταξίδι του στη Μόσχα (δεν ήταν πάντως μαζί του στο Κρεμλίνο ή στο δείπνο) – σε όλα τα άλλα ταξίδια δε, η ίδια παρέμενε στην Αθήνα κοντά στους δύο γιους τους.

Πήγε νωρίτερα

Μια ακόμη «εξαίρεση» θα επιβεβαιώσει τον κανόνα που ακολουθεί… Η άφιξή της στο Μανχάταν -λίγες ώρες νωρίτερα από εκείνη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, τα ξημερώματα της Κυριακής, στη Νέα Υόρκη- πέρασε απαρατήρητη. Ελάχιστοι γνώριζαν ότι η κυρία Μπέτυ Μπαζιάνα θα συνοδεύει τον σύζυγό της στο κρίσιμο ταξίδι στις ΗΠΑ μετά την καθαρή νίκη στις πρόσφατες εκλογές. Προτίμησε να πετάξει νωρίς το Σάββατο για την Αμερική – συνταξιδιώτες διέκριναν στην ίδια πτήση τον υπουργό Πολιτισμού πλέον, Αριστείδη Μπαλτά. Πώς και αποφάσισε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της η κυρία Μπαζιάνα;

Το «μυστικό»

Το καλά κρυμμένο «μυστικό» αφορά στην αποψινή δεξίωση που παραθέτει ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα προς τιμήν των ξένων ηγετών, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Η νεαρή επιστήμονας θα συνοδεύσει τον σύζυγό της Αλέξη Τσίπρα στη δεξίωση με τους κορυφαίους ηγέτες από όλο τον κόσμο, δίνοντας σημασία και στο ενδυματολογικό πρωτόκολλο. Μπορεί δηλαδή ο κ. Τσίπρας να ανθίσταται στις… γραβάτες (ενέδωσε μόνο στα μανικετόκουμπα και στις ποσέτ), αλλά η κυρία Μπαζιάνα -σημειώνουν εγκυρότατες πληροφορίες- επισκέφτηκε γνωστό οίκο ραπτικής στην Αθήνα.

Το βραδινό φόρεμα

Οι ίδιες πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι το βραδινό φόρεμα -λιτό, διακριτικό αλλά υπέρκομψο- έχει την υπογραφή του Ελληνα σχεδιαστή Βαλαβάνη Λάσκαρη. Ο εν λόγω οίκος υψηλής ραπτικής (και πρεταπορτέ) ντύνει κυρίες που θέλουν να μην αιφνιδιάσουν αρνητικά σε παρόμοιες «ειδικές» περιστάσεις, αλλά και να μη χαλάσουν μια… περιουσία. Οσο για τη βασική απόχρωση και τη «γραμμή» της βραδινής τουαλέτας οι πηγές μας είναι προς το παρόν φειδωλές, αλλά υπενθυμίζουν το κόκκινο εφαρμοστό απογευματινό φόρεμα τη βραδιά της εκλογικής νίκης που αναδεικνύει τη γυμνασμένη νεανική σιλουέτα της Μπέττυς Μπαζιάνα…

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Αναγνωστοπούλου: Δεν καταλαβαίνω όλη αυτή την αναστάτωση – ΒΙΝΤΕΟ

Φουντώνει η “μάχη” στη Νέα Δημοκρατία – Όλο το παρασκήνιο

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και Εκκλησία

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ