Η Χρυσοβελώνη καταγγέλλει τον ΣΚΑΪ

«Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκε από τον ΣΚΑΪ το απόσπασμα από δηλώσεις που είχα κάνει σε προγενέστερο χρόνο, υποκρύπτει πολιτικές σκοπιμότητες», αναφέρει η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Παρασκευής καθώς και ενημερωτικές εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ της ίδιας ημέρας, αναφερόμενα σε χθεσινές δηλώσεις μου από συνέντευξή μου στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο 105.5», την οποία παραχώρησα το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου 2015, τις παρουσίασαν κατά τρόπο αυθαίρετο και αντιδεοντολογικό, ως σημερινές, που δήθεν μάλιστα «έγιναν την ώρα που συνεδρίαζε το Υπουργικό Συμβούλιο»! Πρόκειται για συνειδητό ψέμα. Και αυτό, γιατί γνώριζαν στον ΣΚΑΪ ότι οι δηλώσεις μου είχαν γίνει πριν από ένα 24ωρο», σημειώνει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη και καταλήγει:

«Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκε από τον ΣΚΑΪ το απόσπασμα από δηλώσεις που είχα κάνει σε προγενέστερο χρόνο, υποκρύπτει πολιτικές σκοπιμότητες, οι οποίες είναι πασιφανείς: επιχειρούν να υπονομεύσουν τη δεύτερη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ από την πρώτη κιόλας στιγμή. Αλλά δεν θα τα καταφέρουν».

Διαβάστε επίσης:

Ξουλίδου: Δεν απαίτησα υπουργείο – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ