Κουρουμπλής: Θέλω το υπουργείο Υγείας που το ξέρω

Την επιθυμία του να αναλάβει εκ νέου τα ηνία του υπουργείου Υγείας εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Θεωρώ ότι ο χώρος που μου δίνει δυνατότητα να παράγει το μυαλό μου έργο είναι ο χώρος της υγείας. Είναι ένα υπουργείο που το ξέρω, δεν θέλω να πάω κάπου που θα με ορίζουν οι σύμβουλοι” είπε μιλώντας στο ραδιοσταθμό Παραπολιτικά. 

“Θέλω να πάω σε ένα υπουργείο που ξέρω για τι πράγμα μιλάω, για τι πράγμα δουλεύω, τι σχεδιασμό κάνω, έχω άποψη ακόμα και σε αυτό που θα μου πουν οι διπλανοί είτε είναι υπηρεσιακοί είτε είναι θεσμικοί και ως εκ τούτου νομίζω ότι δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να υπάρξει μια προσπάθεια για να περιοριστούν οι καθυστερήσεις, οι παλινωδίες,  τα λάθη, δεν ξέρω αν μπορούν να εξαφανιστούν αλλά πρέπει να περιοριστούν στο ελάχιστο”,πρόσθεσε.

“Δεν μπορώ να είμαι επί παντός επιστητού ικανός να παράξω αυτό που πρέπει να παράξω. Και ο κόσμος έχει χάσει και την υπομονή του …  και  είμαι και ένας άνθρωπος που στο χαρακτήρα μου δεν μου πάει δηλαδή να γίνω υπουργός απλώς για να είμαι υπουργός ή να κάνω τον υπουργό… Πιστεύω ότι όσο μεγαλώνουμε ωριμάζουν μέσα μας κάποια πράγματα που μπορεί ενδεχομένως άμα ήμουν 40 χρονών να τα σκεφτόμουνα διαφορετικά” είπε ο κ. Κουρουμπλής. 

 

Διαβάστε επίσης

Αντίστροφη μέτρηση για τη νέα κυβέρνηση – Όλα τα σενάρια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ