Θεοχαρόπουλος: Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το εκλογικό αποτέλεσμα

«Στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ αποδείξαμε έμπρακτα ότι oι συνεργασίες είναι ο δρόμος για την επίλυση των πολυσύνθετων προβλημάτων της χώρας και οι Ελληνίδες και οι Έλληνες μας επιβράβευσαν», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος ευχαριστώντας τον ελληνικό λαό για το ιδιαίτερα ενθαρρυντικό , όπως είπε, εκλογικό αποτέλεσμα. «Τους ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε ότι την μεγάλη υπόθεση της ανασυγκρότησης του δημοκρατικού σοσιαλισμού θα την συνεχίσουμε», τόνισε προσθέτοντας ότι «κάναμε το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την σύγκλιση των δυνάμεων της σοσιαλδημοκρατίας και της ανανεωτικής αριστεράς».

Ο κ. Θεοχαρόπουλος ανέφερε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη γίνεται η αφετηρία για τη δημιουργία ενός ισχυρού προοδευτικού και μεταρρυθμιστικού πόλου, της κεντροαριστεράς της λογικής και της ευθύνης με τη ΔΗΜΑΡ να είναι παρούσα στο πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας.

Συνεχάρη κ. Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ όμως υποστήριξε ότι «τα προβλήματα της χώρας είναι πολυσύνθετα και απαιτούνται εθνική συνεννόηση και συνεργασίες. Η επίλυση τους απαιτεί αποφασιστικότητα, γνώση, εμπειρία, και όραμα. Η πραγματική οικονομία είναι σε άθλια κατάσταση, τα προβλήματα της ανεργίας και της οικονομικής δυσπραγίας της ελληνικής οικογένειας είναι οξυμένα. Ένα νέο σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης είναι απαραίτητο για να υπερβεί η χώρα την κρίση».

«Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων της χώρας με εντατικό ρυθμό», κατέληξε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ