Τσίπρας: Σηκώνουμε τα μανίκια για να σηκώσουμε ψηλά τον ήλιο πάνω από την πατρίδα μας – ΒΙΝΤΕΟ

“Η εντολή που πήραμε είναι εντολή τετραετίας” δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας από το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κλαυθμώνος.  “Από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια και δουλεύουμε σκληρά για να υποστηρίξουμε τους πιο αδύναμους, τα λαϊκά στρώματα, για να σηκώσουμε ψηλά τον ήλιο πάνω από την πατρίδα μας, για μια Ελλάδα της ισότητας, της δικαιοσύνης, της κοινωνικής προκοπής”, είπε.

“Θέλω να ευχαριστήσω για αυτή την μεγάλη και καθαρή νίκη. Είναι νίκη του λαού. Δώσαμε μια σκληρή και δύσκολη μάχη και αισθάνομαι δικαιωμένος που ο λαός έδωσε μια καθαρή εντολή να συνεχίσουμε να παλεύουμε και μέσα και έξω από τη χώρα για να σηκώσουμε ψηλά την περηφάνια του λαού μας” τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στους υποστηρικτές του κόμματος που ήταν συγκεντρωμένοι στο σημείο. 

“Ο λαός έδωσε καθαρή εντολή να ξεμπερδέψουμε με όλα όσα μας κρατάνε κολλημένους στο χθες και να συνεχίσουμε τον όμορφο αγώνα που ξεκινήσαμε πριν από 7 μήνες, να καταφέρουμε να βάλουμε μπροστά το δίκιο του λαού μας απέναντι σε ασύμμετρες δυνάμεις και σε εχθρούς με μεγαλύτερες δυνάμεις από εμάς.  Κι όμως καταφέραμε η σημαία η ελληνική να κυματίζει όχι μόνο στις πλατείες της Ελλάδας αλλά και στις μεγάλες πλατείες της Ευρώπης”.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Ακόμα και όταν όλοι τον έβαλαν στο στόχαστρο απέδειξε ότι έχει πολύ στενούς δεσμούς με τα λαϊκά στρώματα. Αυτό το αποτέλεσμα ανήκει στα λαϊκά στρώματα αυτού του τόπου” επισήμανε ο κ. Τσίπρας και παραδέχθηκε: “Έχουμε μπροστά μας δυσκολίες αλλά έχουμε και στέρεο έδαφος. Ξέρουμε που θα πατήσουμε, έχουμε προοπτική”.  

“Η εντολή που μας έδωσε ο λαός είναι μια εξίσου κρυστάλλινη και καθαρή εντολή να ξεμπερδέψουμε με τη φαυλότητα και το καθεστώς  της διαπλοκής και της διαφθοράς που τόσα χρόνια κυβερνούσαν τον τόπο. Και θα κριθούμε τα τέσσερα επόμενα χρόνια από το πόσο αποτελεσματικοί θα είμαστε. Από αύριο κιόλας ξεμπερδεύουμε με το παλιό” υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας και ευχαρίστηκε θερμά τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο που όπως είπε “ενώνει τις δυνάμεις του μαζί μας”. “Ενώνουμε τις σημαίες μας και τις δυνάμεις μας κάτω από τη σημαία της εντιμότητας και του αγώνα. Και τον ευχαριστώ θερμά διότι αύριο θα συνεχίσαμε μαζί τον αγώνα που ξεκινήσαμε”. 

Επίσης ευχαρίστησε τους οικολόγους πράσινους και τους ευρωπαίους πράσινους και σημείωσε ότι “θα γυρίσουμε τον τροχό στην Ευρώπη”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ