Γεννηματά: Η ψήφος στη Χρυσή Αυγή είναι στήριξη σε εγκληματίες

«Είμαι αισιόδοξη ότι θα είμαστε η θετική έκπληξη των εκλογών. Διεκδικούμε την τρίτη δύναμη, την τρίτη εντολή. Εμείς και όχι η Χρυσή Αυγή θα πρέπει να πάρουμε αυτή την εντολή» ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά από την Πάτρα.

«Ομολόγησαν εχθές ότι έχουν την πολιτική ευθύνη για μια δολοφονία. Η ψήφος στη Χρυσή Αυγή δεν είναι πολιτική επιλογή. Είναι στήριξη σε εγκληματίες», συνέχισε.

«Κάθε μέρα επιστρέφουν σύντροφοί μας σε όλη την Ελλάδα. Χιλιάδες άνθρωποι ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας.

Θέλω και από εδώ, από την Πάτρα, να απευθυνθώ σε όλους, όσοι πορευτήκαμε μαζί τα προηγούμενα χρόνια, σε όσους ονειρευτήκαμε μαζί, σε όσους αλλάξαμε μαζί την Ελλάδα. Σας καλώ να ξανασυναντηθούμε», υπογράμμισε και πρόσθεσε:

«Το ΠΑΣΟΚ ήταν, είναι και θα παραμείνει για πάντα το κοινό μας σπίτι. Η Ελλάδα χρειάζεται από τη Δευτέρα κυβέρνηση σταθερή, κυβέρνηση τετραετίας. Εμείς μπορούμε να είμαστε ο καταλύτης για τη συνεργασία, ο εγγυητής της σταθερότητας.

Είμαστε η γέφυρα, η πυξίδα για να μην «μπατάρει» η χώρα ούτε προς τα αριστερά ούτε προς τα δεξιά. Γιατί εμείς μπορούμε να κινητοποιήσουμε τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, αλλά και να χτίσουμε το νέο κοινωνικό Κράτος που έχει ανάγκη η Ελλάδα, για να στηρίξει τους Έλληνες, τις Ελληνίδες, που βίωσαν την κρίση την φτώχεια και τον αποκλεισμό».

Διαβάστε επίσης:

Ολόκληρη η δημοσκόπηση της MRB για το Star – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ