Μεϊμαράκης: Η χώρα ζητά κυβερνήτη και όχι δραπέτη – ΒΙΝΤΕΟ

«Οι γυναίκες αν βάλουν κάτι στο μυαλό τους το πετυχαίνουν, κι εσείς θέλετε να νικήσει η Νέα Δημοκρατία», δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε εκδήλωση με τις γυναίκες του κόμματος, σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα, ενώ εξαπέλυσε επίθεση και στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, επισήμανε: «Ρωτάω όλες τις κοινωνικές ομάδες, είναι καλύτερη η ζωή τους σήμερα από ό,τι τον Ιανουάριο;  Όχι, χειρότερη είναι, χτύπησαν τους μικρομεσαίους» και πρόσθεσε «δεν επιτρέπεται να αφήσουμε τον κ. Τσίπρα να ορίζει το μέλλον της χώρας μας».

Παράλληλα, απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το καινούριο ο κ. Μεϊμαράκης, υπογράμμισε: «Εμείς είμαστε το καινούριο, το νέο και μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά», ενώ επανέλαβε ότι «η Ευρώπη δεν θέλει να μας σκοτώσει, είναι μαζί μας, αλλά με την προϋπόθεση να ακολουθούμε τους κανόνες».

«Ένα μνημόνιο θα σκίσουμε εμείς και θα είναι ο νόμος του Κατρούγκαλου» , τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε «κύριε Τσίπρα είστε κατηγορούμενος δεν είστε κατήγορος. Απαντήστε σε αυτά που σας προσάπτουμε».

«Δεν αντιλαμβάνομαι Έλληνες δημοκράτες και με λογική να δίνουν ψήφο χαμένη σε ναζιστικά μορφώματα ή σε σχήματα που δεν ξέρουμε πως μπορούν να συνεργαστούν. Δεν επιτρέπεται σε καμία να μην κρίνει τη χρησιμότητα της ψήφου της και να την αφήσει να την πάρει το ποτάμι ή το τρενάκι του Καμμένου», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ και τόνισε πως μόνο με νίκη του κόμματός του διασφαλίζεται πολιτική σταθερότητα.

Μίλησε επ’ αυτού για πολιτικό θράσος του Αλέξη Τσίπρα να ζητά δεύτερη ευκαιρία μετά από αυτό το 7μηνο το οποίο ο κ. Μεϊμαράκης το χαρακτήρισε καταστροφικό για την χώρα, την οικονομία και την κοινωνία.

Συνεχίζοντας την επίθεση στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε: Μας λέει ότι διαπραγματευόταν 17 ώρες, τους άλλους 7 μήνες τι έκανε; Δεν διαπραγματευόταν;» και συμπλήρωσε ότι «οι εκλογές της Κυριακής είναι η τελευταία ευκαιρία για την πατρίδα και αυτή την ευκαιρία δεν πρέπει να την χάσουμε».

Ο κ. Μειμαράκης, απευθυνόμενος στις γυναίκες του κόμματος αναγνώρισε ότι υπάρχει οργή για όσα έγιναν στο παρελθόν αλλά ξεκαθάρισε ότι αυτή η ψήφος δεν πρέπει να είναι ψήφος θυμού.

«Η χώρα ζητά κυβερνήτη και όχι δραπέτη που κάθε φορά στα δύσκολα κάνει δημοψήφισμα ή εκλογές», συμπλήρωσε και εκτίμησε πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει έστω και μία ψήφο παραπάνω τη Δευτέρα δεν θα έχουμε κυβέρνηση καθώς λέει ότι δεν συνεργάζεται με κανένα.

«Ακόμα κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ σχημάτιζε κυβέρνηση δεν θα άντεχε παρά μόνο λίγες εβδομάδες. Το λένε πρώην υπουργοί του με τις διαφωνίες τους και οι 53 με το κείμενο που ετοιμάζουν για την επόμενη ανταρσία τους. Αντέχει η χώρα κι άλλες εκλογές το 2016;», συνέχισε και κάλεσε όσους πιστεύουν ότι η ζωή τους έγινε χειρότερη από το Γενάρη έως σήμερα και θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας, να ψηφίσουν ΝΔ.

«Εμείς μπορούμε να κάνουμε κυβέρνηση και χωρίς αυτούς που δεν θέλουν. Δεν θα τους παρακαλάμε» και καταλήγοντας, ζήτησε ισχυρή εντολή για κυβέρνηση τουλάχιστον τριετίας».

 

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ