Σκουρλέτης: Σαφής υπεροχή του Τσίπρα στο ντιμπέιτ

«Νομίζω ότι υπήρξε μία σαφής υπεροχή του Αλέξη Τσίπρα που κυρίως σχετίζεται με τις απόψεις που παρουσίασε και τα επιχειρήματά του» τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας τη χθεσινοβραδινή τηλεμαχία, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, ενώ πρόσθεσε:

«Αυτό θεωρώ ότι επιβεβαιώνεται και από τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος φάνηκε εμφανώς εκνευρισμένος βγαίνοντας από το Ραδιομέγαρο. Νομίζω ότι συνειδητοποίησε τότε και εκείνος ότι είχε χάσει τις εντυπώσεις και του έφταιξε η ‘διαιτησία’ και όχι η ‘ομάδα’ –εννοώ η δική του παρουσία στο τηλεοπτικό ντιμπέιτ».

Στην επισήμανση ότι η κριτική που διατυπώνεται μετά τη χθεσινοβραδινή τηλεμαχία είναι ότι αυτή τη φορά ο διάλογος ήταν πιο ζωντανός ωστόσο δεν ακούστηκαν προτάσεις και λύσεις για την εφαρμογή του μνημονίου και τα όσα προβλέπει, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε:

«Κρατάω ότι ήταν μια πιο ζωντανή συζήτηση σε σχέση με αυτές που μέχρι τώρα είχαμε παρακολουθήσει σε ανάλογες περιπτώσεις -όσο μπορεί κανείς μέσα σε αυτά τα ασφυκτικά χρονικά πλαίσια. Υπήρξαν κάποια πράγματα, όχι καινούργια βέβαια, άλλωστε μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, πόσο μπορεί να πει κάποιος, κάποια καινούργια πράγματα. Θεωρώ όμως ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε μια υπερεπάρκεια ενημέρωσης. Έχουμε καταλάβει τι αντιπροσωπεύει ο καθένας και ποια είναι τα επίδικα ζητήματα».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ