Λαφαζάνης: Αυτή τη στιγμή είμαστε γερμανική αποικία – ΒΙΝΤΕΟ

«Ο τρόπος διεξαγωγής του ντιμπέιτ δεν ήταν καλός. Είχαμε διαφωνήσει από την αρχή. Οι συζητήσεις έπρεπε να γίνονται πρόσωπο με πρόσωπο ώστε να γίνεται ένας διάλογος ζωντανός», δήλωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. 

Την ίδια στιγμή, ο κ. Λαφαζάνης σχολιάζοντας την δήλωση του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς, Μανώλη Γλέζου, για ψήφο στο ΚΚΕ ή στην Λαϊκή Ενότητα, επισήμανε ότι είναι πρωτότυπη η δήλωση του Μανώλη Γλέζου, αλλά όχι ασύμβατη με την προσωπικότητα – καθώς επιθυμεί ενωμένες τις αριστερές δυνάμεις και πρόσθεσε ότι ο Γλέζος δείχνει ότι ΚΚΕ και Λαϊκή Ενότητα θα μπορούσαν να έχουν μία κοινή πορεία.

Στην συνέχεια επιτέθηκε στην ευρωπαϊκές δυνάμεις και τη Γερμανία, λέγοντας ότι  ευρωζώνη χρησιμοποιεί την Ελλάδα και συμπλήρωσε ότι αυτή τη στιγμή είμαστε γερμανική αποικία και ότι μία τροϊκανή χούντα έχει ακυρώσει τη δημοκρατία.

Στο στόχαστρο του κ. Λαφαζάνη βρέθηκε και ο ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αντιπροσώπευσε μία μεγάλη ελπίδα για έξοδο από τα μνημόνια, αλλά τελικά έκανε το αντίθετο καθώς έφερε το τρίτο μνημόνιο.

Τέλος, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σημείωσε ότι μετεκλογικά θα προτείνει  συνεργασία τόσο στο ΚΚΕ όσο και στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ. 

 

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

 

 

Διαβάστε επίσης:

Άγριος καυγάς Τρέμη – Κατρούγκαλου – ΒΙΝΤΕΟ

Κουτσούμπας: Βαθιές οι διαφορές του ΚΚΕ με ΣΥΡΙΖΑ και Λαϊκή Ενότητα – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ