Debate – Οι τοποθετήσεις και οι ερωτήσεις των πολιτικών αρχηγών – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τον 7ο κύκλο του debate, με τις ελεύθερες τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών και την ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. 

Σημειώνεται ότι αυτός ο κύκλος προέβλεπε ελεύθερες τοποθετήσεις του κάθε Αρχηγού και δυνατότητα, αν θέλει, να υποβάλει ερώτηση σε άλλον η άλλους αρχηγούς ή να απαντήσει σε ερώτηση που ενδεχομένως, του έχει ήδη υποβληθεί.

 

Ερώτημα στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, έθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, καλώντας τον δώσει εξηγήσεις για τους ισχυρισμούς του ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, χρέωσε την Ελλάδα με 90 δις και ότι στη συμφωνία με τους εταίρους δεν υπάρχει συζήτηση για την αναδιάρθρωση του Χρέους.

Ο κ. Τσίπρας δεν έχει καταλάβει ότι γνωρίζω οικονομικά. Χρεώσατε την Ελλάδα περίπου 90 δις, ευρώ, ήταν η απάντηση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στον Αλέξη Τσίπρα και πρόσθεσε ότι τα capital controls και το κλείσιμο των τραπεζών κόστισαν 25 δις στη χώρα, κλείσατε τις τράπεζες για να μας πάτε σε ένα άχρηστο δημοψήφισμα.

Στις 5 Ιουνίου, είπε ο ΑλέξηςΤσίπρας ότι αυτή η κυβέρνηση δεν θα υπογράψει μνημόνιο και σήμερα κατηγορούν εμάς που είμαστε συνεπείς, δήλωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σήμερα τα χρεοκοπημένα κόμματα.  Το Ποτάμι δεν χρωστάει πουθενά γιατί δεν άνοιξε σε όλη την Ελλάδα γραφεία ρουσφετιού, υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο λαός τα δοκίμασε όλα τα κόμματα, τα τελευταία χρόνια. Πρέπει ο ελληνικός λαός να ξέρει ότι υπάρχει και μία άλλη λύση. Η λύση είναι αυτή που προτείνει το ΚΚΕ, δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Είστε υπόδικος και πρέπει να πάτε στους εισαγγελείς, δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, απευθυνόμενος στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη και συμπλήρωσε ότι με αυτή την Νέα Δημοκρατία εμείς δεν πρόκειται να συνεργαστούμε.

Σας καλώ να δεσμευτούμε ότι θα εξασφαλίσουμε  μία κυβέρνηση σταθερή και να καταργήσουμε το μπόνους των 50 εδρών που δεν κατήργησε η κυβέρνηση, επισήμανε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Debate – Πως απάντησαν οι πολιτικοί αρχηγοί στις ερωτήσεις ελεύθερης επιλογής των δημοσιογράφων – ΒΙΝΤΕΟ

Debate – Τι απάντησαν οι πολιτικοί αρχηγοί για την εξωτερική πολιτική και την άμυνα – ΒΙΝΤΕΟ

Debate – Οι απαντήσεις των πολιτικών αρχηγών για τη μεταναστευτική πολιτική – ΒΙΝΤΕΟ

Debate – Οι απαντήσεις των πολιτικών αρχηγών για την παιδεία και την υγεία – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ