Η απάντηση των ΑΝΕΛ στην ΝΔ

“Ο υπόδικος κ. Μεϊμαράκης, αντί να χρησιμοποιεί το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας απολογούμενος με δελτία Τύπου στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, οφείλει να απολογηθεί στους έξι ανώτατους εισαγγελικούς λειτουργούς, οι οποίοι με εισαγγελικό πόρισμα και δικογραφία 4.000 σελίδων αποδίδουν αξιόποινες κακουργηματικές πράξεις εις βάρος του για καταβολή ποσού 105 εκατομμυρίων ευρώ στη γερμανική HDV για το υποβρύχιο «Ωκεανός», που έπρεπε να έχει παραδοθεί από το Νοέμβριο του 2007 και μέχρι σήμερα δεν έχει παραδοθεί, αναφέρουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, απαντώντας στην  Νέα Δημοκρατία με αφορμή την δικογραφία για τα υποβρύχια.

“Ο ελληνικός λαός περιμένει ακόμα τον κ. Μεϊμαράκη να προσκομίσει το έγγραφο που ο ίδιος επικαλέστηκε προχθές στην εκπομπή «Στον ενικό», στο οποίο, κατά τους ισχυρισμούς του κ. Μεϊμαράκη: «ο εισαγγελέας λέει ότι δεν προκύπτει κάποιο στοιχείο εις βάρος μου».

Επίσης, αναμένουμε από τον κ. Μεϊμαράκη να κατονομάσει δημόσια τις ποινικές δικογραφίες που δήθεν εκκρεμούν εις βάρος του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, όπως ψευδώς ανέφερε”, καταλήγει η ανακοίνωση. 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ