Ζουράρις: Γιατί να ψηφίσει κάποιος ΑΝΕΛ η Ζουράρι; Ιδέα δεν έχω!

«Γιατί να ψηφίσει σε αυτές τις εκλογές κάποιος τους ΑΝ.ΕΛ; Θα είμαι σύντομος, ιδέα δεν έχω!» , δήλωσε ο Κώστας Ζουράρις υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ στην Α’ Θεσσαλονίκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Real Fm 107.1 και στον Μπάμπη Τζιομπάνογλου.

«Γιατί να ψηφίσει κάποιος τους ΑΝΕΛ σε αυτές τις εκλογές; Ιδέα δεν έχω! Γιατί να ψηφίσει Ζουράρι; Ιδέα δεν έχω επίσης! Γιατί είναι ο Ζουράρις. Ξέρουν ποιος είμαι, τι έχω κάνει, πόσα βιβλία έχω γράψει, τα χρόνια διδασκαλίας που έχω, τι ελληνικά ασκώ, τι αντάρτικο έχω κάνει, τι στρατοδικεία έχω περάσει. Να γιατί πρέπει να ψηφίσει κάποιος Ζουράρι», σχολίασε αρχικά μεταξύ άλλων ο Κώστας Ζουράρις και συνέχισε:

«Δε θα δω το debate, θα είμαι στη ΔΕΘ σε μια συναυλία για τα 90 χρόνια του Μίκη. Προτιμώ να ακούσω τη μουσική του Μίκη παρά να το παρακολουθήσω».

Για την δήλωση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ότι ο Αλέξης Τσίπρας χρεώσε την χώρα με 86 δις μέσα σε 8 μήνες, ο κ. Ζουράρις είπε:

«Ο φίλος μου ο Βαγγέλης ως μέγας μίνι-ψευτράκος αφαίρεσε από τον υπολογισμό του τα 21 δις, δηλαδή το 11% του ΑΕΠ, που κέρδισε με τη διαπραγμάτευση ο Τσίπρας ρίχνοντας τα πρωτογενή πλεονάσματα. Αν κυβερνούσε η ΝΔ το πλεόνασμα θα έπρεπε να είναι 3,5% για το 2015 και 4,5% για το 2016, ενώ εμείς ξεκινάμε από το 0,5% για φέτος για να πάμε στο 1,5% το 2016. Αυτό ξέχασε να πει ο κ. Μεϊμαράκης. Ίσως να μην είναι ψευτράκος, αλλά λόγω της συγκεκριμένης ενασχολήσεως με τα κοινά να έχει αρχίσει να έχει απώλεια μνήμης.

«Μόνο για Πρωθυπουργός κάνω…»

«Δεν έχω καμία ειδικότητα σε κανένα υπουργείο, οπότε δε κάνω για υπουργός. Το μόνο πόστο για το οποίο κάνω, γιατί δε χρειάζεται ειδικότητα, είναι η θέση του πρωθυπουργού. Μόνο για πρωθυπουργός κάνω γιατί δεν έχω καμία ειδικότητα σε τίποτα», σημείωσε ακόμα ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Σε λίγο το ηχητικό…

Διαβάστε επίσης:

Η βραδινή έξοδος της Κωνσταντοπούλου στη Θεσσαλονίκη – ΦΩΤΟ

Μπουτάρης: Ο Λαφαζάνης ας πάει να ζήσει στην Κούβα – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν θα είναι υποψήφιος με τη Λαϊκή Ενότητα ο Νίκος Φωτόπουλος

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ