Το μήνυμα του Γλέζου όπως προβλήθηκε στη συνέντευξη του Λαφαζάνη – ΒΙΝΤΕΟ

Με ένα μήνυμα «έκπληξη» του Μανώλη Γλέζου ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου του Παναγιώτη Λαφαζάνη στη ΔΕΘ.  

«Ετούτες οι εκλογές είναι καθορίστηκες γιατί δίνουν τη δυνατότητα να σαρώσει ο λαός με τη βούληση τη δική του όλο το σάπιο καθεστώς, όλο το καταπιεστικό καθεστώς, όλο το καθεστώς της βίας και της διαφθοράς και να αναδείξει πρωταγωνιστεί τον εαυτό του» τόνισε ο Μανώλης Γλέζος.

Ο κ. Γλέζος υποστήριξε πως «αν έχει κάποια αξία η γνώμη μου, τούτες οι εκλογές δεν είναι κρίσιμες, αλλά είναι καθοριστικές για την τύχη του λαού μας για πολλές δεκαετίες».

«Νομίζω ότι εμάς η ιστορία, τον κάθε ψηφοφόρο, δεν τον καλεί να κρίνει, δεν τον καλεί να διαλέξει , τον καλεί να αποφασίσει. Να αποφασίσει επιτέλους να πάρει ο λαός στα χέρια του την τύχη του, το παρόν και το μέλλον του» δήλωσε.

Ο κ. Γλέζος ζήτησε από τον λαό να «αφουγκραστεί την ιστορία που μας χτυπά την πόρτα και να πάμε όλοι μαζί να την ανοίξουμε. Δεν μπορεί να υπάρχουν θεατές σε αυτόν τον αγώνα, δεν μπορεί να υπάρχουν απαθείς, όλοι πρέπει να σταθούμε όρθιοι στις επάλξεις, όλοι πρέπει να προχωρήσουμε από κοινού στον αγώνα και να πάμε να ανοίξουμε την πόρτα της ιστορίας, για να περάσουν οι ελπίδες, για να περάσουν τα οράματα, για να περάσει το μέλλον που ανήκει σε εμάς,  κι όχι σε κανέναν άλλο».

Τέλος, κάλεσε όλους τους παλιούς του συναγωνιστές να σταθούν μπροστάρηδες στον αγώνα. «Γι αυτό καλώ όλους τους παλιούς συναγωνιστές μου να σταθούν όπως και τότε και πάλι μπροστάρηδες  στον αγώνα για το δίκαιο και την λευτεριά κι όλοι μαζί να αναφωνήσουμε “εμπρός Ελλάς για την Ελλάδα, για το δίκαιο και την λευτεριά”».  

 

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ1:

 

Διαβάστε επίσης:

Λαφαζάνης: Εντολοδόχος του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ η υπηρεσιακή κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

Η Κωνσταντοπούλου στη συνέντευξη Τύπου του Λαφαζάνη – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ