Ενωτικό το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Την επιχείρηση ανασυγκρότησης και ενότητας του χώρου του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού, αποδεικνύουν στην πράξη τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Σύμφωνα με τα πρώτα, ενδεικτικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Χαριλάου Τρικούπη, είναι εμφανής η εισροή στελεχών τόσο από τη ΔΗΜΑΡ, καθώς αποτελεί τον δεύτερο εταίρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όσο από το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και σε μεμονωμένες περιπτώσεις από το Ποτάμι και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, στις λίστες της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, θα βρεθούν όλοι οι εν ενεργεία βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι μάλιστα θα ηγηθούν των οικείων ψηφοδελτίων.

Υποψήφιοι θα είναι ακόμα πρώην βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως οι:

Παύλος Γερουλάνος, Νάσος Αλευράς, Σάκης Ψάρρας, Θανάσης Χειμωνάς και Άννα Καραμάνου στην Ά Αθηνών, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Πύρρος Δήμας, Απόστολος Κακλαμάνης, Τόνια Αντωνίου και Βασίλης Γιαννακόπουλος στη ΄Β Αθηνών, Δημήτρης Καρύδης στην Ά Πειραιά, Παντελής Καψής και Δημήτρης Λυντζέρης στη ΄Β Πειραιά, Αντώνης Σαουλίδης και Χρήστος Παπαστεργίου στην Ά Θεσσαλονίκης, Σπύρος Βρεττός και Σοφία Αδάμ στην περιφέρεια Αττικής, Κώστας Τριαντάφυλλος στη Χίο, Γιάννης Μανιάτης στην Αργολίδα, Νάντια Γιαννακοπούλου στην Μεσσηνία, Πάρις Κουκουλόπουλος στην Κοζάνη, Χρήστος Γκόκας στην Άρτα, Γιώργος Ντόλιος και Νίκος Τσολακίδης στον Έβρο, Μιχάλης Τζελέπης στις Σέρρες, Χαρά Κεφαλίδου στη Δράμα, Μιχάλης Κασσής στα Γιάννενα, Συλβάνα Ράπτη στην Κέρκυρα, Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη στην Εύβοια, Κώστας Τσιλιμίγκας στη Λάρισα, Αντώνης Βγόντζας στο Λασίθι, Νίκος Καλογερής στα Χανιά, Κλέαρχος Περγαντάς στη Βοιωτία, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου στην Αχαΐα, Άρης Μερεντίτης στα Τρίκαλα και Δημήτρης Μπαΐλας στις Κυκλάδες.

Από τη ΔΗΜΑΡ υποψήφιος θα είναι τόσο ο πρόεδρος Θανάσης Θεοχαρόπουλος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας όσο και ο γραμματέας του κόμματος Γιώργος Μπουλμπασάκος στη ΄Β Πειραιά.

Υποψήφιοι από τη ΔΗΜΑΡ θα είναι ακόμα οι : Παναγιώτης Αντωνακόπουλος στη ΄Β Αθηνών, Δημήτρης Χατζησωκράτης στην περιφέρεια Αττικής, Γιάννης Τσαμουργκέλης στη Λέσβο, Γιάννης Παπαμανώλης στις Κυκλάδες, Βασίλης Κόλλιας στη Βοιωτία και Χρήστος Γκαρπούνης στην Ξάνθη.

Τον επαναπατρισμό στελεχών που είχαν ακολουθήσει τον Γιώργο Παπανδρέου στο ΚΙΔΗΣΟ, αποδεικνύουν στην Χαριλάου Τρικούπη, εντάσσοντας στα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μεταξύ άλλων τους: Σάντυ Μπιλιάνη στην Ά Αθηνών, Νίκο Ανδρουλακάκη στη ΄Β Αθηνών, Βασίλη Κατσαφάδο στην Ά Πειραιά, Μάκη Βουδούρη στην περιφέρεια Αττικής, Νίκο Τσώνη στη Φθιώτιδα, Φραγκίσκο Παρασύρη και Κώστα Ξυλούρη στο Ηράκλειο, Νίκο Μοίραλη στην Αχαΐα, Γιώργο Παναγιωτόπουλο στην Ηλεία, Βανέσσα Γαρδίκου στα Γιάννενα και Γιώργο Βαϊόπουλο στην Καρδίτσα.

Από το Ποτάμι προέρχεται ο υποψήφιος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Λάρισα Δημήτρης Κουρέτας και από τον ΣΥΡΙΖΑ ο υποψήφιος στη ΄Β περιφέρεια του Πειραιά Γιώργος Μετζελίδης.

Πηγή: Real.gr

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Αυτό είναι το κυβερνητικό μας πρόγραμμα – ΒΙΝΤΕΟ

Με επίδεσμο στο πόδι η Γεροβασίλη στο Βελλίδειο – ΦΩΤΟ

Τσίπρας: Η μάχη για τη βελτίωση της συμφωνίας δεν έχει τελειώσει – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ