Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας ζητά την πρωτιά στο μνημονιακό αλισβερίσι

Σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Αν έλεγε κάποιος στον ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτός θα συγκυβερνούσε ποτέ με το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ και πολύ περισσότερο με τη ΝΔ θα έπεφτε το γέλιο της αρκούδας.

Ο κ. Λαφαζάνης μέσω της ανακοίνωσής του, επιτέθηκε προσωπικά στο Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει την πρωτιά στο κυβερνητικό και μνημονιακό αλισβερίσι.

Αναλυτικά: ο κ. Λαφαζάνης δήλωσε:

«Τώρα, η ίδια η ηγεσία του εναπομείναντος ΣΥΡΙΖΑ, σχεδόν, εκλιπαρεί να βρει μνημονιακούς κυβερνητικούς εταίρους εκείνους που μέχρι χθες χλεύαζε και να τρώει και πόρτα από πάνω. Το περισσότερο που ζητά ο Αλέξης Τσίπρας είναι να πάρει την πρωτιά για να έχει προβάδισμα στο κυβερνητικό, συνεταιρικό, μνημονιακό, καταστροφικό αλισβερίσι.

Κινδυνεύει να αποδειχθεί για άλλη μια φορά ότι χωρίς το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση στην Ελλάδα δεν γίνεται, μόνο που τώρα μπορεί να συμμετέχουν από κοινού στην ίδια κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ!

Μέσα σε χρόνο αστραπή η ηγεσία του εναπομείνοντος ΣΥΡΙΖΑ κατόρθωσε το ακατόρθωτο: να φέρει στο προσκήνιο νέο αδηφάγο μνημόνιο και να νεκραναστήσει τα συντετριμμένα παραδοσιακά μνημονιακά κόμματα.

«Οι πολίτες είναι βέβαιο ότι θα βγάλουν τα συμπεράσματα τους από τις ραγδαίες εξελίξεις, για το ποιοι εκφράζουν, αναπαράγουν και αναπαλαιώνουν το παλιό και καταδικασμένο και ποιοι προτείνουν μία σύγχρονη, ριζοσπαστική, αντιμνημονιακή διέξοδο στην ελληνική τραγωδία. 

Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ θεωρεί πως ό,τι πιο σύγχρονο, νεανικό και επίκαιρο απέναντι στη νεομνημονιακή συναινετική σούπα είναι το «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος και αυτό το ΟΧΙ φιλοδοξεί να συνεχίσει μέχρι τη νίκη», αναφέρει κλείνοντας ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

 

Διαβάστε επίσης:

Καταγγελίες του Καμμένου κατά της Κωνσταντοπούλου για τα εξοπλιστικά – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ